Cumartesi, Temmuz 13, 2013

Konak Belediyesi’ne Check-Up

Konak Belediyesi Kadın Futbol takımı, Romanya’daki hazırlık maçları öncesi sağlık kontrolünden geçti.


UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde Türkiye’yi temsil edecek Konak Belediyesi Kadın Futbol takımı, düzenli antrenmanların yanı sıra sağlık kontrollerini de ihmal etmedi. Takım oyuncuları, Romanya’da gerçekleşecek hazırlık maçları öncesinde Gazi Hastanesi’nde genel sağlık kontrolünden geçti. Akciğer, nefes kontrolü yapılan ve rutin tetkikleri alınan sporcular, daha sonra efor testine girdi.


Konak Belediyesi Kadın Futbol takımı Antrenörü Hüseyin Tavur, genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Bosna’daki Şampiyonlar Ligi maçlarından önce Romanya’da hazırlık maçımız var. Kızlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli” dedi.


Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, oyunculara hazırlık maçları öncesi başarılar diledi ve şöyle konuştu:“Konak Belediyespor; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi ülkemizi Avrupa’da temsil edecek. Belediye kadın futbol takımımız Türkiye’nin ve İzmir’in çağdaş yüzünü bu şampiyonlar ligi süresince en iyi şekilde dünyaya gösterecek. Ancak bunun en önemli aşamalarından biri onların sağlık durumlarının ve morallerinin iyi olması. Bu yüzden düzenli sağlık kontrollerini ihmal etmiyoruz. Onların her başarısı sadece İzmir’e değil Türkiye’ye gurur yaşatacak.”


KAYNAK : hepimizmir.com

Hiç yorum yok:

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.