Cuma, Temmuz 12, 2013

Konak Belediye Romanya'ya gidiyor

Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek olan Konak Belediyespor, çalışmalarının Kuşadası etabını tamamladı. İzmir ekibi Cumartesi günü kamp için Romanya'nın Braşov kentine gidecek.


Konak Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Tavur, yaptığı açıklamada, Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları öncesinde Kuşadası'ndaki çalışmaların çok verimli geçtiğini söyledi. Buradaki hazırlıklarını yarın bitireceklerini kaydeden Tavur, şöyle konuştu: 


"Daha sonra bizim için çok önemli olan hazırlık karşılaşmaları oynamak üzereRomanya'ya gideceğiz. Bu müsabakalar Saraybosna'da oynayacağımız AvrupaŞampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmaları öncesinde bizim için çok faydalı olacak. 8 Ağustos'ta başlayacak müsabakalara kadar en verimli şekilde çalışıp, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz."

Braşov'da, Romanya 17 Yaş Altı Milli Takımı, lig şampiyonu Cluj ve TG-Mures ekipleriyle hazırlık karşılaşmaları oynayacak İzmir ekibi, 20 Temmuz'da İzmir'e döndükten sonra 25 Temmuz Perşembe günü Yunanistan ligi şampiyonu AC PAOK ile İzmir'de karşılaşacak.

Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme grubunda Bosna Hersek'ten WFC SFK 2000 Sarajevo'nun ev sahipliğinde Galler'den Cardiff City ve Bulgaristan'dan FC NSA ile karşılaşacak Konak Belediyespor, maçlarını 8-13 Ağustos'ta oynanacak.


 

Hiç yorum yok:

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.