Salı, Temmuz 02, 2013

Keşanspor'da Şeref Aldanmaz dönemi

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan ve daha önce Antrenör Turan Yılmaz’la anlaşan ve 27 Haziran 2013 Perşembe günü yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan karar gereği Yılmaz’la yolları ayıran Keşanspor’un yeni Antrenörü belli oldu.


Konuyla ilgili olarak 1 Temmuz 2013 Pazartesi günü saat 15.00′te Keşanspor Lokali’nde gerçekleşen ve Basın Sözcüsü Oya Pınar ve Genel Kaptan Nejat Çabuk’un katıldığı toplantıda konuşan Pınar, Keşanspor’un yeni antrenörünün Şeref Aldanmaz ve kaleci antrenörünün de İbrahim Borazan olduğunu belirterek “Yönetim Kurulumuz yaptığı değerlendirmede Şeref Aldanmaz’la anlaşma konusunda karar aldı” dedi.


Genel Kaptan Nejat Çabuk’da, Keşanspor’da forma giymek isteyen Keşanlı futbolculara kapılarının her zaman açık olduğunu ve geçen yıl da Keşanlı futbolcularla görüştüklerini ancak kendileriyle yola devam etmek isteyenlerin takımda forma bulduğunu söyledi.


Daha sonra konuşan Aldanmaz’da yıllarca formasını giydiği ve daha önce de Antrenör olarak görev yaptığı Keşanspor’da tekrar kendisine görev verilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek ” Yönetim kurulumuza teşekkür ediyor ve onları mahçup etmemek için ekibimizle birlikte elimizden geleni yapmaya çalışacağımızın sözünü buradan siz değerli basın mensuplarının huzurunda söz veriyoruz. Basın olarak sizlerin de desteğini bekliyoruz”dedi.
Aldanmaz, MelihAltınok, Kaleci Antrenör İbrahim Borazan, Nevruz Kaldı,Ali Heyecan ve Yalçın Cambaz’dan oluşan ekiple birlikte çalışacak.


KAYNAK: www.kesanpostasi.com


[gallery columns="5" ids="67612,67611,67610"]


 

2 yorum:

okan dedi ki...

prekazi şeref abiye ve ali hocama başarılar dilerim.

umut dedi ki...

keşan'ı illa Tekirdağ'a bağlatıcaksınız haber yapa yapa

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.