Çarşamba, Temmuz 03, 2013

Hakan Sayar Silivrispor’da

Silivrispor yeni sezon öncesi transfer bombardımanına başladı ve ilk etapta Sivas 4 Eylül Belediyespor’un başarılı sağ kanat oyuncusu Hakan Sayar ile anlaşma sağladı.

Yeni sezonda Silivrispor formasını terletecek olan Hakan Sayar önceki gün kendisini iki yıllığına Silivrisporlu yapan imzayı attı. Zeytinburnu altyapısından yetişerek bu kulüpte profesyonel imza atan Hakan Sayar ilçemizi başarı ile temsil eden Gazitepeli bir oyuncumuzdur. Zeytinburnu takımında 3 başarılı sezon geçiren Sayar ardından Beylerbeyispor ile bir sezon ardından da iki sezon geçtiğimiz sene aynı grupta mücadele ettiğimiz Sivas 4 Eylül takımı formasını giymiş başarılı bir sağ kanat oyuncusudur. 1989 doğumlu genç oyuncunun profesyonel liglerde 128 resmi maçı bulunuyor.

Formanın hakkını vereceğim
İki yıllığına Silivrispor ile anlaşan Gazitepeli oyuncu Hakan Sayar imza sonrası yaptığı açıklamasında; “Ben Silivriliyim. Silivri de ilçemin ismini taşıyan kulüpte forma giymek büyük bir onurdur. Yıllarca ilçemin dışındaki takımlarda forma giydim. Profesyonel bir anlayışla çalışmalarıma devam ettim. Şimdi ilçemde yani evimde top koşturacağım. Başırılı bir sezon geçirip ilçemin takımının başarısı için ter döküp formamın da hakkını vereceğime inanıyorm” dedi.

İyi bir takım kuruyoruz
Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, Hakan Sayar imzasının ardından yaptığı açıklamasında; “Yeni sezonda iyi bir takım kurmak adına elimizden ne geliyorsa yapmaktayız. Bunda yönetim kurulu üyeleriminde payı büyüktür. Ben değil biz anlayışı ile çalışıyor ve başarının da bu doğrultuda geleceğine inanıyorum. Hakan Sayar kardeşimiz bizim kapı komşumuzdur. Yıllarca ülkemizin başarılı kulüplerinde forma giydi bundan sonra ilçesinin başarısı için terleyecektir” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

[gallery columns="5" ids="67887,67886,67885"]

Hiç yorum yok:

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.