Çarşamba, Temmuz 03, 2013

Girne Gençlik, Maltepe Belediyesi'ne tepkili

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup ekiplerinden Girne Gençlik, sahalarını ellerinden alan Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin'e bir açılış töreninde tepki gösterince gerginlik yaşandı.



Lions Anadolu Yakası Federasyonu ve Dumankaya firmasının destekleriyle Maltepe Belediyesi tarafından Girne Mahallesinde yaptırılan Gündüz Bakımevi düzenlenen törenle hizmete açıldı.  Açılış sırasında Girne Gençlikspor Başkanı Ömer Cevdet Şahinoğlu  ile Maltepe Belediye Başkanı  Prof. Dr. Mustafa Zengin arasında tartışma yaşandı. Girne Mahallesi'ndeki arazi için çıkan tartışma ile ilgili olarak Girne Gençlikspor Kulübü Başkanı Şahinoğlu, söz konusu açılışın gölgelenmesini istemeyen  Anadolu Yakası Lions Kulüpleri Genel Yönetmeni Ercüment Yüceler de  “Kendisi bize randevu vermiyor ki ulaşalım” cevabını verdi.


Kulübe saha için çıkan tartışmada Şahinoğlu, “Daha önce kulübün bize ait olduğunu  başka kulüplerin ihtiyaç durumunda kullanacağını söylemişti ancak bir buçuk ay önce bu söyleminden vazgeçti. Hüseyin Koca ile birlikte makamına gittik asansöre binerken kendisiyle ayak üstü görüştük. O zaman bize bu söylentilerin dedikodu olduğunu söyledi, 10 gün önce yine söylem değiştirdi” dedi ve başkanın yanlış yönlendirildiğini iddia etti. Girne Gençlikspor yöneticilerine mahalleli de destek verince ortam iyice gerildi. 


Kaynak: www.maltepeekspres.com

Hiç yorum yok:

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.