Salı, Temmuz 16, 2013

Geremi ile Süper Amatör'e bakış

Herkesin ortak bir görüşü var; ''BAL kuruldu ve SAL'ın kalitesi düştü" diye... Evet bundan önceki sezonlar için bu görüşe bende katılıyordum ama bu sene işler farklı olacak. 



Şu an itibariyle İstanbul Süper Amatör Lig'de o kadar kaliteli takımlar kuruldu ki bence bu sene futbol severler BAL'ı bırakıp Süper Amatör Lig heyecanına ortak olacak. 

 

İlerleyen haftalarda takımları tek tek inceleyip transferlerini masaya yatıracağız. Ama o kadar kaliteli takım var ki hangisinde başlasak bilemiyorum.

 

2013-2014 Sezonunda sahip olduğum bilgiler doğrultusunda lige damgasını vuracak ekiplerin şunlar olacağını düşünüyorum: Beykoz , Küçükçekmece, Bağcılar, Avcılar Belediye, Albayrak, Levent, Hasköy, Tunaspor, Beşyüzevler, Alibeyköy, Kartal Belediyespor, Ortaköy, Çengelköy, Feriköy, Küçükköy, İFA, Gazi Mahallesi, Bağlarbaşı,  Hadımköy, Haliç, Erok, Sütlüce, Nişantaşı, Alemdağ, Modafen. 

 

Bu takımları sayarken tekrar belirtmek istediğim konu şu , bu takımların iddialı olacağını yaptığı transferler doğrultusunda belirlemeye çalıştım. Unuttuğum takımlar olduysa herkesten özür dilerim. 

 

2013-2014 sezonu Süper Amatör Küme kura çekimleri 24 Temmuz'da yapılacak ve o zaman daha net bilgilerle sizinle olacağım.

 

YAZI: GEREMİ

10 yorum:

Ali Kemal Demir dedi ki...

Ligden çekilen SAL ekipleri var.

izleyici dedi ki...

kuralar 26 temmuz da çekilecek hocam yanlış olmasın :)

ayazağalı dedi ki...

bir zamanlar ayazağasporumuz vardı bu amatörün fenerbakçesi.şimdi ise adı bile geçmiyor.bu takımı bu hale getirenler utansın,ama bu ıssız kuytu köşelerden and olsunki döneceğiz.fedarosyon bari bi kıyak yapsın bu sene beykozsporu ayazağanın grubuna versin.biz alt yapıylada çıksak grubun favorilerindeniz geremi kardeş bilgine sunulur...

gazi mahallesi dedi ki...

Bizim grubumuz inşallah şöyle olur.bağcılaR ifa avcılaR olur inşallah

feriköyü dedi ki...

feriköy alibeyköy beykoz küçükçekmece avcılar kücükköy aynı grupta.eğer böyle bir kura çekilirse bu sene süper lig istanbul SAL ligi olur.herkesin gözü SAL da olur
hayırlısı

1952 dedi ki...

KADIRGALILAR GELİYORRR

Kadırga Gençlik dedi ki...

TÜM SÜPER AMATÖR LİGİ TAKIMLARINA BAŞARILAR DİLERİZ .................... KADIRGA GENÇLİK GRUBU

ahmet dedi ki...

BEYKOZ -TUNASPOR-NİŞANTAŞI ÇOK İYİ TAKIM YAPTILAR AMA MAÇLAR OYNANMADAN KAZANILMAZ.TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR.

çağatay dedi ki...

KADIRGA'LI KARDEŞLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.VEFA TARAFTARLARI.

genc istanbullu dedi ki...

İstanbul sporu hesaba katmıyanlar yanılıcaklardır bilginiz olsun.

İstanbul 2. Amatör Lig 5 Mayıs 2024 Pazar Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...