Perşembe, Temmuz 04, 2013

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası grup maçları sona erdi

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda grup karşılaşmaları sona erdi.


Dörtlü gruplarda mücadele eden takımlardan Derince Belediye, Karadeniz Ereğli, BESEM, Fomget Gençlik, 1207 Antalyaspor, Rize BelediyeDiyarbakır BŞ Belediye ve Hakkarigücü gruplarından puan üstünlüğü ile çıktılar.


Mersin grubunda Hatay Sümerspor ve Mersin Camspor eşit puan ve ikili averaj ile bitirdiler. TFF'den aldığımız bilgiye göre, turnuvada ikili averaj eşitliğinde genel averaj kuralı uygulanacağı için, Dumlupınarspor'u 15-0 mağlup eden Sümerspor, 13-0 mağlup eden  Mersin Camspor'un önünde gruptan çıkma hakkı elde edecek. Yine de bu gruptaki son durum, TFF'nin sonuçları yayınlamasından sonra kesin olarak belli olacak.


Kayseri grubunda 1-1 devam ederken yarıda kalan Maraşgücü-Kayseri Gençlerbirliği karşılaşmasının kararına göre çıkacak takım belli olacak. Karşılaşmanın ilk yarısının sonlarına doğru, Kayseri Gençlerbirliği'nden bir oyuncunun kırmızı kart görmesinin ardından, Kayseri ekibinin yönetiminden olduğu iddia edilen bir kişinin hakeme saldırısı neticesinde karşılaşma tatil edilmişti.


Beşli gruplarda ise Marmara Üniversitesi, Akdeniz Nurçelik, Ataşehir Belediye, Kireçburnu ve Gazikent puan üstünlüğü ile gruptan çıkmaya hak kazandılar. 


Adana grubunda Şanlıurfa Gençlik ve Adana İdmanyurdu yedişer puanda bitirdi. Aralarındaki karşılaşma da 0-0 bittiği için genel averajda bize ulaşan sonuçlara göre bir gol üstünlüğü bulunan Şanlıurfa Gençlik gruptan çıkmaya hak kazanıyor. Hatay grubundaki gibi, bu grupta da TFF'ye ulaşacak hakem raporları kesin sonuçları teyid edecek.


Erdem G

Hiç yorum yok:

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.