Cumartesi, Temmuz 13, 2013

Foça'nın futbol sevdalısı kızları

Antrenör Güven Beyit yönetiminde, 2 ay önce çalışmalarına başlayan Foça Belediyespor Bayan Futbol Takımı, antrenmanlarını Yenifoça'da gerçekleştiriyor. 


 Çalışmalara, 1'i 1999 doğumlu ve 25'i 2000-2002 doğumlu, 26 sporcu katılıyor. Salı ve Cuma günleri olmak üzere haftada iki çalışma yapan bayan futbolculara, temel futbol becerilerini arttırmaya yönelik bir antrenman programı uygulanıyor.


Bayan oyunculardan kurulu bir futbol takımı oluşturmaktaki ilk amaçlarının iyi ve ahlaklı birer sporcu yetiştirmek olduğunun altını çizen Antrenör Güven Beyit; ''Çok kısa bir süre önce sadece Yenifoça beldemizde başladığımız bayan futbol takımı çalışmalarında, 26 sporcu sayısına ulaşmamız son derece sevindirici. Şu anda; koordinasyon, temel futbol beceri eğitimi ve oyun formunda çalışmalar yapıyoruz. Bir süre sonra, ortaokullar düzeyindeki futbol turnuvalarına katılacak, zamanı gelince de yarışmacı bir kimlikle bayan futbol liglerinde mücadele edeceğiz. Büyük bir ilgi ve disiplinle çalışmalarını sürdüren tüm sporculara, sporcu ailelerine ve çalışmalarından fırsat buldukça antrenmanlarımızı ziyaret ederek, bizlere destek veren Foça Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ'a çok teşekkür ediyorum. Yöremizde yaşayan ve futbola gönül veren tüm bayan sporcuları çalışmalarımıza katılmaya davet ediyoruz.'' diyor.


KAYNAK : Haber Özgürce

Hiç yorum yok:

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.