Çarşamba, Temmuz 10, 2013

Fikirtepe Dumlupınar'da yeni yönetim

İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Fikirtepe Dumlupınarspor, geçtiğimiz günlerde yaptığı kongresinde yeni ve güçlü bir yönetim oluştururken gözünü yukarılara dikti.



Yeni seçilen yönetimde Kamil Hacıbektaşoğlu başkan, Fevzi Donat asbaşkan, Hikmet Emin Ergünven genel sekreter, Mehmet Demirtaş mali ve idari işler sorumlusu, Selçuk Kılıçarslan genel sekreter, Ferat Atatay tanıtım ve medya sorumlusu, Hüseyin Gediz sportif direktör, Murat Ünal genel kaptan, Sabri Özdemir tesisler amidi oldu.


"Türkiye amatör futbol sporuna hizmet etmek amacıyla çoğu iş adamı olan yönetim kurulumuzla güç birliği içinde çalışmalarımıza başladık" diyen Fikirtepe Dumlupınarspor Kulüp Başkanı Kamil Hacıbektaşoğlu, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, kaliteli bir yönetimle Türk sporuna ve amatör futbol sporuna, tabii ki Türkiye'nin güzide kulüperine futbolcu ve futbolcular yetiştirmek temel amacında olduklarını, bunun yanında da her branşta dereceler kazanmak istediklerini ifade etti.


Asbaşkan Fevzi Donat ise "Bizim burada olmamızın sebebi ve sebepleri olduğunu hiç bir arkadaşımın ve genel kurul üyelerimizin unutmamasını istiyorum. Hedefimiz her zaman üstün bir başarı sağlamaktadır. Başkanımızın dediği gibi önce Türk futboluna ve amatör futbolda yetiştirici ve yarışmacı olmak  için ne gerekiyorsa yapacağı. Fikirtepe Dumlupınarspor Kulübümüzün hedeflerinde her sene şampiyonluk olacak. Bu yolda maddi ve manevi daha doğrusu parasal olarak ne harcama yapılacaksa biz gereğini yapmaya hazırız" dedi.


Yerel Futbol Sitesi


[gallery ids="68929,68931,68930"]

Hiç yorum yok:

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.