Pazartesi, Temmuz 01, 2013

Fatih Vatan'ın Kader'i bu

 Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nın ikinci gününde Fatih Vatan SK Yenidünya'yı 6-3 yenerken gollerinin tamamı Kader Kısa'dan geldi.


Orhan Hançerlioğlu ve Burhan Yenidünya'nın yönetiminde yepyeni bir yapılanmaya giden ve Sabiha Gökçen Kız Teknik Lisesi'ni pilot okul olarak belirleyen Yenidünya, ikinci yarıda yorulana kadar Fatih Vatan önünde çok iyi mücadele etti. Farkı belirleyen Fatih Vatan'ın fizik olarak ayakta kalan golcüsü Kader Kısa oldu.


Fatih ekibi henüz 9.dakikada Kader ile öne geçti. 21. dakikada İmren'in geri pasını kaleci Gurbet tutunca, Yenidünya ceza sahası içinde ve kaleyi karşıdan gören bir noktadan bir endirek atış kazandı. Paslaşma sonrasında Eda'nın düzgün vuruşu Yenidünya'ya beraberliği getirdi. 40.dakikada Kader takımını tekrar öne geçirirken 42.dakikada Eda bu kez penaltı atışında beraberliği sağladı. İlk devre 2-2 sona erdi.


İkinci devrenin hemen başlarında, 45.dakikada Güleser Yenidünya'nın üçüncü golünü kaydetti. Gol sonrası uzun süre Yenidünya oyunu tumayı başardı. Ancak sahneye çıkan Kader önce 61.dakikada beraberliği sağladı, ardından da 68., 73. ve 76.dakikalardaki golleri ile maçın sonucunu ilan etti.


STAD : Spor Akademisi
YENİDÜNYA : Seda, Aleyna, Büşra Doğruyol, Büşra Sarıcı, Mehtap, Şura, Eda, Güleser, Özlem Bölük, Özlem Battaloğlu, Asiye ( Rabia, Aleyna, Ebru, Kübra, Seda, Serap, Elif)
TEKNİK SORUMLU : Hüseyin Avcı
FATİH VATAN : Gurbet, Nidanur, Özlem Naziye, İmren, Seda, Duygu, Sultan, Büşra, Esra Ceren, Filiz, Kader (Kevser, Şeyma Nur, Sedanur, Selime)
TEKNİK SORUMLU : Ali Haydar Şahin
SAHA KOMİSERİ : Yahya Gülmüş


[gallery ids="67369,67370,67377,67371,67379,67374,67376"]

1 yorum:

Ali Haydar ŞAHİN dedi ki...

Yıllarca bu işin içinde olan biri olarak milli takım hocalarına sesleniyorum. Bu kızı milli takıma almak için daha ne bekliyorsunuz? Böyle bir oyuncu kesinlikle milli takımlara kazandırılmalı. Lütfen değerlendirin.

İstanbul 2. Amatör Lig 5 Mayıs 2024 Pazar Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...