Pazartesi, Temmuz 08, 2013

Çağlayan Gençlerbirliği yeni sezonu açtı

İstanbul Süper Amatör Lig’in yeni ekiplerinden Çağlayan Gençlerbirliği, bugün Kağıthane Belediyesi Hasbahçe Stadı’nda yaptığı antrenmanla yeni sezona merhaba dedi.


Geçtiğimiz sezon 1.Amatör Lig 11.Grup’ta 35 puanla grubu şampiyon tamamlayarak Süper Amatör Lig’e yükselen Kağıthane temsilcisi bugün sezonun ilk antrenmanını Teknik Direktör Mehmet Ali Dönmez ve Antrenör Emre Baran nezaretinde gerçekleştirdi. Çağlayan Gençlerbirliği şampiyon kadrodan Tezcan Yiğit, Mehmet Demiralp, Burakhan Dönmez, Tolga Çaylak, Ömer Altıkat, Emre Karamuk, Tolga İşyar, Burak Biçkes, Emre Uçar, Engin Yüksek, Cihan Şahin, Olcay Öksüz, Fikri Canik, Hakkı Aydın, Yasin Tepe, Serbes Bingöl, Soner Batutumaz, Tunahan Eroğlu ve Özkan Güngör ile yeniden anlaştı.


Sezonun gerçekleşen ilk antrenmanını Çağlayan Gençlerbirliği yönetimi tam kadro katılırken, Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir de yer aldı.


yerelIMG_7438


Dönmez: Adımızı daha çok duyurmak istiyoruz
Teknik Direktör Mehmet Ali Dönmez Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, ‘’Çağlayan Gençlerbirliği olarak 11.Grup’ta şampiyon olarak adımızı Süper Amatör Lig’e yazdırdık. İç transferde hemen hemen bütün oyuncularımızla anlaştık. Sadece 2 tane fire verdik. Geçen sene orta sahada oynayan Eyüp’ü askere uğurladık. Bir de sağ bekimiz Tolga İşyar ile yollarımızı ayırdık. Onların yerine 4 tane transferimiz var. Onlar bugün antrenmana katılamadılar ama Salı günü antrenmanda yer alacaklar. Yeni sezonda bütün takımlara başarılar diliyorum. Bu arada Yardımcılığıma getirdiğim Emre Baran ile birlikte Çağlayan Gençlerbiriğispor’un adınıdaha çok duyurmak istiyoruz.  takımlara hayırlı olsun’’ dedi.


Kağıthane Çağlayan’dan çelenk
Çağlayan temsilcisi Kağıthane Çağlayanspor Yönetim Kurulu, Çağlayan Gençlerbirliği kulübünün Süper Amatör Lig’deki ilk antrenmanına çelenk göndererek jestte bulundular.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


[gallery columns="5" ids="68546,68544,68543,68539,68541,68542,68538"]


 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 5 Mayıs 2024 Pazar Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...