Salı, Temmuz 09, 2013

Bu gurur Küçükayasofyaspor'un

İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup'ta zorlu bir yarışın ardından şampiyon olan Küçükayasofyaspor'da büyük sevinç yaşanıyor.



Yıllardır 2. Amatör Lig'de mütevazı bir kulüp olarak mücadelesini sürdüren Küçükayasofyaspor'un çehresi sezon başında değişti. Yeni yönetim kulübü devralırken, bir önceki yönetimin anlaştığı teknik direktör Ömer Varlık da 'Devam' dedi. Bu kombinasyon da başarıyı getirdi. Kanaryaspor, Şehreminispor, Kosova Güçspor gibi ekiplerin önünde ipi göğüsleyen Yeşi-Beyazlılar Fatih'in gururu olurken son maçta kupalarını Mimarsinan Stadı'nda törenle aldılar. Küçükayasofyaspor'un şampiyonluk kupasını İASKF Genel Sekreteri Ali Tanrıyaşükür takdim etti.


Mustafa Demir yalnız bırakmadı


Kutlamalar burada bitmedi. Küçükayasofyaspor Kulübü'nde de kutlama yapılırken İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de Yeşil-Beyazlılar'ı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.


Ömer Varlık'ın büyük başarısı


Teknik Direktör Ömer Varlık da 2. Amatör Lig'de üst üste iki sezon şampiyonluk yaşamanın mutluluğunu yaşadı. Fatih ilçesinde zor durumda olan kulüplere adeta sihirli değnek etkisi yapan Varlık, geçen sezon Kumkapı Sarıçubuk'u bu sezon da Küçükayasofyaspor'u yıllardır yer aldıkları 2. Amatör'den 1. Amatör'e çıkardı.


HABER: EFKAN BUCAK
Fotoğraf Küçükayasofyaspor Kulübü'nden temin edilmiştir

3 yorum:

Sami dedi ki...

Bu sene 4 maçını izledim....Benim gördüğüm Takımın %51'i tecrübeli futbolcuları Cüneyt, %49'u ise geri kalanlar ve kenar yönetim :)...

ekrem bozdag dedi ki...

süper amatöre çıkart bizi cehennemde yak bizi .. ömer varlık

Kadırga gençlik grubu dedi ki...

TEBRİKLER ÜNAL BAŞKAN BU BAŞARI SENIN VE ÖMER HOCANINDIR .

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.