Pazartesi, Temmuz 01, 2013

Beykoz Belediyespor'dan sezon değerlendirmesi

Beykoz Belediyesi Gençlikl Spor Kulübü Futbol Takımlar Sorumlusu ve Antrenörü Mehmet Yağız, geride bırakılan sezonun ardından bir değerlendirmede bulundu. Kulüp olarak futbol takımlarının sergilediği görüntüden memnun olduklarını söyleyen Yağız, "Bizim öncelikli hedefimiz kulübümüz bünyesinde çocuk ve gençlerimizi sporla buluşturabilmek idi. Tabii ki başarı da bununla beraber gelecekti, ancak biz hiçbir zaman üst düzey bir hedef belirlemedişk, zaten ortaya koyacağımız futbol da ister istemez performansınızı da hedefinizi de


ortaya çıkarabilmekte idi. Neticede değişik yaş kategorilerinde maçlara dahil olduk ve genç kardeşlerimiz sonuç ne olursa olsun sahada yüreklerini ortaya koydular, fair play çizgisinden ayrılmadılar. Maalesef bazı kulüplerimizden liglere katılımımızı sorgulayan eleştiriler de gelmedi değil. Biz ilçemizde her spor kulübü ve onların liglerdeki temsilcileri ile iyi ilişkiler,dostane ilişkiler kurma niyeti ile katılım sağladık. " diye konuştu.
Yağız açıklamalarının devamında,"Şunu da ifade etmiş olayım kadromuza gelen her bir oyuncu kendi istekleri ile takımlarımıza dahil olmuş, başka bir takıma transfer olma, gitme niyetleri olduğu anda kulübümüzden gerekli izni kolaylıkla alabilme hakkını elde etmiştir. Dolayısı ile hiçbir kulüpteki futbolcuyu zorlama ile, kulüplerinden onay almadan kadroya dahil etme gibi bir düşüncede olmadık. Bizleri tercih edenleri ise bağrımıza bastık. Bu sezon oldukça verimli geçti ve birçok yetenekli ismi Beykoz Futbol Kamuoyuna sunduk, takımlarımız için iyi bir altyapı olmaya başladık. Bunun heyecan ve mutluluğunu da fazlası ile yaşadık. Artık önümüzdeki sezonlara daha da bir umutla bakabilir hale geldik" diye konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN


 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 5 Mayıs 2024 Pazar Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...