Cumartesi, Temmuz 13, 2013

Beşiktaş, Dudulluspor'u 3 golle geçti

Kağıthane Belediyesi Nurtepe Stadında oynanan U13 Kızlar İstanbul Ligi ikinci gün karşılaşmasında Beşiktaş Dudulluspor'u Ayşe ve Kader'in (2) golleriyle 3-1 mağlup etti.



İlk resmi karşılaşmasına çıkmanın heyecanı ile hızlı başlayan taraf Dudullu oldu. Beşiktaş ise bir önceki gün oynadığı CFS Bağcılar maçının fiziksel etkisini de düşünerek kontrollü oyunu tercih etti. İlk 15 dakikada, Dudullu Melisa'nın direkten dönen iki vuruşunda şanssızdı. Devrenin ortalarından başlayarak oyunu dengeleyen dişi kartallar Dudullu'daki savunma hatalarından Ayşe ve Kader ile faydalandılar ve devre arasına 2-0 önde gitmeyi başardılar.


İkinci yarıda Dudullu risk alarak takımı ileri çıkartırken, Beşiktaş ise takımdaki yorgunluğu gözeterek Ayşe, Aleyna, Aylin ve Doğa'yı değiştirdi. Dudulluspor Senanur'un golü ile farkı bire indirdi. Ancak rakibinin savunmada aldığı riskleri iyi değerlendiren Beşiktaş Kader ile bir kez daha ağları bularak iki farklı üstünlüğünü sürdürdü. Karşılaşmanın son dakikalarında büyük heyacan ve çekişme vardı. Dudullu adına Melisa'nın ayağından kaçan penaltı, direklerden dönen toplar, her iki kalecinin de güzel kurtarışları ile Dudulluspor ve Beşiktaş son 10 dakikada izleyenlere adeta bir resital sundular. 


Karşılaşma sonrasında iki takımın teknik direktörü de güzel futbolun altını çizdiler. Dudulluspor teknik direktörü Hakan Arslancan takımının iyi mücadele ettiğini ancak son vuruşlardaki şanssızlığının sonuca etki ettiğini belirtti. Beşiktaş teknik direktörü Mutlucan Zovutçu ise rakiplerinin iyi bir ekip olduğuna vurgu yaparak, takımın kuruluşundan beri oynadıkları en keyifli ve heyacanlı maç için sahadaki tüm futbolculara teşekkür etti. Beşiktaş ve Dudullu haftaya tek maç oynayacaklar. Her iki takımın da rakibi CFS Bağcılar olacak.


 


STAT: Kağıthane Belediyesi Nurtepe
HAKEM: Kadir Cengiz
BEŞİKTAŞ: Şerife Kader, Doğa, Melisa, Kadriye, Ayşe Sevval, Aylin, Amine Aleyna, Dilek
YEDEKLER: Bihter, Seyhan, Beyza Nur, Merve, Tuğçe, Funda, Nura, Yaren
TEKNİK DİREKTÖR: Mutlucan Zovutçu
DUDULLUSPOR: Ceren, Songül, Büşranur, Buse, Sena Nur, Elif, Seher, Melisa
YEDEKLER: Melike, Gamze, Bedia, Hamdiye, Esra
TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Arslancan


 


HABER: ERDEM G.


[gallery ids="69223,69224,69225,69226"]


 


 

Hiç yorum yok:

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.