Pazar, Temmuz 07, 2013

Bergama Belediyespor'dan dev transfer

Spor Toto 3.Ligde zirve mücadelesi vermek isteyen Bergama Belediyespor bu hedefine yakışacak transferler yapmaya devam ediyor.
Kırmızı Lacivertli ekibin Transfer Komitesi, Trabzonspor altyapısından yetiştikten sonra Maltepe, Ofspor, Akhisarspor Gençlik, Torbalı, Balıkesirspor ve Aydınspor 1923 formalarıyla A2 Liginde 57, Spor Toto 3.Ligde 52, Spor Toto 2.Ligde 36 maça çıkan 1.92'lik dev savunma oyuncusu Zafer Cansız'ı Balıkesirspor'dan bir yıllığına kiraladı. Geçtiğimiz sezon kaptanlığını yaptığı Aydınspor 1923 formasıyla şampiyonluk kupasını kaldıran tecrübeli savunma oyuncusu Zafer, Aydın'da yaşadıkları mutluluğu Bergama'da da yaşamak istediklerini ve geçen sezon sıkıntılı günler yaşayan Bergamaspor taraftarlarına takım arkadaşlarıyla birlikte rahat ve keyifli bir sezon geçirteceklerini söylerken, taraftarların kendilerini Çılgınca desteklemesini istedi..


Onursal Başkan Gönenç: Bizi hedefe götürecek oyuncular ile anlaşacağız
Bergama Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Mehmet Gönenç, Kulüp Başkanı Hakkı Özlü ve Transfer Komitesiyle yaptığı değerlendirme toplantısı sonrası yaptığı açıklamada iyi bir takım kurmak için iyi oyuncular ile anlaşmalarının şart olduğunu, bu nedenle şu ana kadar anlaştıkları isimlerin hepsinin iyi oyuncu olmalarının yanında iyi karakterli isimlerden oluştuğunu belirterek, Zafer gibi kendini kanıtlamış ve karakteriyle oynadığı takımlarda kaptanlık yapmış bir oyuncuyu kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Başkan Gönenç bir hafta içinde aynı tarzda ve kalitede oyunculara imza attıracaklarını ve çalışmalara tam kadro başlayacaklarını söyledi.


HABER-FOTOĞRAF: EROL ALTUĞ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 5 Mayıs 2024 Pazar Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...