Perşembe, Temmuz 04, 2013

Balat Yeşilova'da Tolga Dabağoğlu farkı

İstanbul 2. Amatör Lig 6. Grup’ta Balat Yeşilovaspor bir üst lige terfi etmenin mutluluğunu yaşarken, tecrübeli oyuncu Tolga Dabağoğlu bu başarıda büyük pay sahibi oldu.



Tolga, takım arkadaşı Serkan’la çok iyi bir ikili oluştururken, Fatih temsilcisinin attığı 50 golün 40’ında bu ikilinin imzası vardı. Tolga, Fatih Hilalspor’u 5-1 yenip 1. Amatör’e çıkmayı garantiledikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, “Her şeyden önce bütün takım arkadaşlarıma, kardeşlerime göstermiş oldukları gayret ve çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. 1. Amatör Lig”in Balat Yeşilovaspor Kulübü’ne hayırlı olmasını dilerim” dedi.


Tecrübeli orta saha oyuncusu transferiyle alakalı da şunları söyledi: “Dürüst olmak gerekirse 2. Amatör için Pendik’ten Eyüp’e 120 kilometre gidip gelmek belki akıl işi değildi ama söz verdiğimiz büyüklerimizle beraber olmak güzeldi. Yaşımız 30 oldu, önümüzde 27+4 denen kontenjan sıkıntısı var. Önümüzü göremiyoruz. Niyetim de Anadolu yakasındaki kulüplerden birinde oynamak. Teklif olursa neden olmasın?”


Tolga Dabaoğlu 2. Lig’de Erzincanspor, 3. Lig’de Alibeyköyspor ve Özgüzelderespor, İstanbul amatör liglerinde Leventspor, Tophane Tayfunspor, İGDAŞ. Mecidiyeköyspor, Dolayobaspor, Kurtköyspor, Kaynarcaspor ve Balat Yeşilovaspor formaları giydi.


HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.