Pazar, Temmuz 07, 2013

Babalarının izinden gidiyorlar

İstanbul U19/2.Ligi’nde bugün şampiyonluğa ulaşan Yıldızspor’un formasını terleten Burakcan, Baran ve Utku Mustafa, tıpkı babaları gibi onların izinden gidiyorlar.


Beşiktaş’ın eski futbolcusu ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın oğlu Burakcan, yine Beşiktaş’lı eski futbolcu Sertan Eser’in oğlu Baran ve Trabzonspor ile Fenerbahçe formaları giyen Abdullah Ercan’ın oğlu Utku Mustafa, Yıldızspor altyapısında forma giyiyorlar. 1997 doğumlu olan bu genç futbolcular bugün oynanan İstinyespor maçında da forma şansı buldular ve takımlarının elde ettikleri şampiyonlukta payları var.


yerelIMG_7367


Burakcan orta saha oynuyor
Ertuğrul Sağlam’ın oğlu Burakcan, babası gibi santrafor mevkiinde değil de orta sahada mücadele ediyor. Defansif orta saha şeklinde oynayan Burakcan, babasının aksine sol ayağını kullanıyor.


yerelIMG_7365


Babasının oğlu Baran
Sertan Eser’in oğlu Baran tıpkı babası gibi sol kanat mevkiinde forma giyiyor. Bugün oynanan şampiyonluk maçında Baran, topa iyi yükselerek şık bir kafa golüyle takımını 1-0 öne geçiren golü de kaydetti.


yerelIMG_7373


Abdullah’ın oğlu sağ kenarda
Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin formalarını giyen ve uzun yıllar A Milli takımımızda sol bek ve sol açıkta forma giyen Abdullah Ercan’ın oğlu babasının aksine sağ kanatta forma giyiyor. 60.dakikada oyuna dahil olan Utku Mustafa oyuna girdikten sonra görevini layıkıyla yerine getirdi.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 5 Mayıs 2024 Pazar Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...