Salı, Temmuz 02, 2013

Altınyıldız 1.Amatör Lig'de

İstanbul 2.Amatör Lig 13.grup mücadelesinde Çeliktepe Ümit ile Altınyıldız takımları Seyrantepe Stadı'nda karşı karşıya geldi. Çekişmeli ve gergin geçen mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Konuk ekip Altınyıldız aldığı bir puan ile rakibi Hamidiyespor'un puan kaybı sonrasında 1.Amatör Lig'e yükselmeyi garantiledi. Genç oyunculardan kurulu ev sahibi ekip güzel futbolunu galibiyet ile süsleyemedi. Seyrantepe Stadı'ndaki mücadeleye ev sahibi ekip etkili başladı. İlk on dakikada Erdem ve Taha ile girdikleri pozisyonlarda golü bulamayan ev sahibi ekip kalesinde büyük bir tehlike yaşadı. 14.dakikada Yalçın'ın sağ kanattan yaptığı ortada Gazi altı pas üzerinden topa dokunamayınca konuk ekip mutlak bir golden oldu. 


17.dakikada Taha'nın sağ kanattan ortasına Samet vurdu, top üstten auta çıktı.  23.dakikada Taha'nın sol kanattan ortasında Çağlar'ın arka direkte kafa vuruşu direğin yanından auta çıktı. 


38.dakikada ev sahibi ekibin golü geldi. Altınyıldız ceza sahasında Adnan ile Taha'nın ikili mücadelesinde Taha yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Tolga Tarık penaltı noktasını gösterdi. Bu pozisyona itiraz eden Adnan sarı kart gördü. Topun başına geçen Cihan'ın vuruşu ağlarla buluştu 1-0. İlk yarı ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi. 


İkinci yarının hemen başında konuk ekip Altınyıldız golü buldu. Sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortada Cihan'ın ters kafa vuruşu Tayyar'ı kontripiyede bırakınca Gökhan çizgi üzerinde topu ağlara gönderdi ve konuk ekip beraberliği yakaladı 1-1.


56.dakikada Çağlar'ın arka direğe ortasında Erdem'in kafa vuruşu az farkla auta çıktı. 63.dakikada Çağlar'ın uzaktan şutunu Yavuz aynı güzellikte kornere gönderdi. Konuk ekip Mustafa ile kontratak futbolu tercih edince ev sahibi ekip yüklenmeye başladı. 73.dakikada Ümit'in vuruşu kaleci Yavuz'da kaldı.  83.dakikada ev sahibi ekipte oyuna sonradan dahil olan Niyazi'nin kafa golü ofsayt gerekçesi ile geçersiz sayıldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu geçen mücadele 1-1'lik skorla sona erdi. 


Karşılaşma sonrasında Altınyıldızspor'lu oyuncuların maç içinde zaman geçirdikleri gerekçesi ile iki takım arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Süleyman Sarı'ya teşekkür ederiz.


HABER: ERDEM SAĞOLAN
FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER


[gallery columns="5" ids="67569,67570,67572,67573,67565,67564,67563,67562,67559,67558,67557,67556"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.