Çarşamba, Temmuz 10, 2013

Akçakocaspor'da işler iyi gitmiyor

2013-2014 futbol sezonunda Bölgesel Amatör futbol Liginde mücadele edecek olan Akçakocaspor’da belirsizlik devam ediyor.

Muhtemel rakiplerin transferde hız aldığı ve lig öncesi kamp çalışmalarını planladığı şu günlerde  Akçakocaspor’da ses yok. Bütün takımların hazırlıklarını tamamladığı gözlenirken,daha kulüpten hiçbir açıklama yapılmazken, hoca arayışı, oyuncu arayışı yapılmazken,ayrıca hazır durumda olan takımdan ayrılan Korhan, Burak, Cihan, Mehmet, Yunus Emre, Ergin yerine oyuncu alınmamasına, ayrıca Akçakoca belediye başkanı Fikret Albayrak en son yapılan baraj maçından sonra yaptığı konuşmada bundan sonra takımımızı Akçakoca’lı alt yapıdan gelecek gençlere bırakacağız demesi işi ağırdan alması anlamına’mı taşıyor diye spor severler yönetime tepkili olduklarını  takımdan endişe ettiklerini dile getirdiler. Diğer taraftan’da Kulüpten bazı oyuncuların geçen sezondan paralarını alamadıklarını, eğer paralarını alamazlarsa bu yıl takımdan ayrılacaklarını ifade ettiler.

Geçen yıl yine aynı olay yaşanmış son anda İstanbul’dan getirtilen işadamı Yiğit Önder Yılmaz takımı son anda toparlayıp, 17 oyuncu alarak bir ilke imza atmıştı,hatta lisansları son gece vize yaptırıp lige katılmasını sağlamıştı.

TRANSFER VE TESCİL DÖNEMLERİ
2013-2014 Futbol Sezonunda 1. Transfer ve Tescil Döneminin 20 Haziran 2013 tarihinde başlayıp 06 Eylül 2013 tarihinde ve 2. Transfer ve Tescil Döneminin 07 Ocak 2014 tarihinde başlayıp 03 Şubat 2014 tarihinde sona erecek.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.