Çarşamba, Temmuz 10, 2013

Akçakocalı Çetin Alanyaspor'da

Alanyaspor,Boluspor'dan Aydın Çetin'i transfer etti. Futbol yaşamı ağırlıklı olarak 1. ligde geçen tecrübeli golcü ilk kez 2. ligde forma giyecek.

Alanyaspor transfer komitesi tecrübeli santrafor Aydın Çetin'i transfer ettiklerini açıkladılar. Son olarak Boluspor'da forma giyen Aydın Çetin'le her konuda görüşen transfer komitesi, tecrübeli futbolcu ile 2 yıllığına anlaştı. Geçtiğimiz sezon , fileleri 2 kez havalandırdı.Alanyaspor transfer komite başkanı Kamil Köseoğlu, "Daha önce aldığımız 5 oyuncunun ardından Boluspor’dan tecrübeli oyuncu  Aydın Çetin'i aldık. Aydın 1. ligde iyi bilinen, kişilik olarak da bizim yapımıza uyacak deneyimli bir futbolcu. Bunun dışında sağ ve sol kanat ile sağ bek için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. İlk etapta bu üç mevkiiye oyuncular alacağız” dedi.

Futbola Almanya'da başlayan Aydın, Karlsruhe forması altında Almanya 2. liginde 4 sezon oynadıktan sonra süper lig takımlarından Sakaryaspor'a transfer oldu ve süper ligde 27 maç oynadı, 3 gol kaydetti. Aydın, kariyerinin en golcü sezonunu ise 2009-2010 sezonunda 1. ligde Giresunspor forması ile geçirdi ve 17 gol atmayı başardı. Gezgin bir santrafor olan Aydın, hava toplarındaki etkinliği ile tanınıyor.Aslen Akçakoca’lı olan evli bir çoçuğu bulunmaktadır
 
HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.