Pazar, Temmuz 14, 2013

Adana İdmanyurdu hazırlıklara başladı

Futbolda Kadınlar 1. Lig'de mücadele eden Adana İdmanyurdu sezon hazırlıklarına başladı.


Türkiye Bayanlar 1 Ligi'nde Adana'yı temsil eden İdmanyurdu'nun kulüp başkanı Metin Taylancı yeni sezonla ilgili hedeflerini açıkladı.


Taylancı 2013-2014 sezonunda kulüp olarak kongre yapmayı öncelikli hedefleri olduğunu, çünkü ekonomik olarak yüklerinin ağır olduğunu söyledi. Kulüp başkanı Metin Taylancı, "Takımımızın yönetiminde yer almak isteyen arkadaşlarımız var. Bizlere haber yolladılar. Bizler de  yönetimdeki  arkadaşlarımızla konuşup, neden olmasın diyerek bu teklife sıcak bakıyoruz. Önümüzdeki hafta yeni yönetici arkadaşlarla bir araya gelip kongre tarihi ve yönetim listesini inşallah oluşturacağız. Bu yıl altyapıdan gelen çok başarılı oyuncularımız var. Bunlar için hocalarımız ile çalışma programı hazırlayıp idmanlara başlatacağız. Bayan futbolunda altyapı çok önemli. Bizler günlük başarılar yerine kalıcı başarı istiyoruz. Bunun için de kendi bünyemizden oyuncuların sayısını çoğaltacağız. Kadromuzun bu haliyle yeterli olduğunu düşünüyorum, ama yine de İzmir ve İstanbul'dan görüştüğümüz iki sporcu kardeşimiz var.


Gürcü oyuncularımız bu sene de  kadromuzda. Takımdan giden oyuncumuz yok. Gitmek isteyen sporcularımıza gerekli kolaylığı göstereceğiz. Takımın antremanlarına önümüzdeki hafta altyapı ile başlıyoruz. Hocalarımızla görüşüp hazırlık kampını da kararlaştıracağız. Altyapıdaki 4 futbolcumuz futbolda  dünya devi  Barselona'nın İstanbul altyapı kampına davet edildiler. Bu bizleri ayrıca gururlandırdı. Daha fazla oyuncumuzu milli takımlarda ve daha büyük yerlerde görmek, hem kulüp olarak bizleri, hem de aileleri çok mutlu edecektir. Hedefimiz başarılı ve sağlıklı bir futbolcu gençler topluluğu yaratmak. Bu konuda tüm kesimlerden destek bekliyoruz" dedi.


KAYNAK : Ekspres Gazetesi

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 5 Mayıs 2024 Pazar Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...