Salı, Haziran 04, 2013

Gürzaferspor hükmen yenik sayıldı

İstanbul U19/2.Ligi 3.Grup'ta 19 Mayıs 2013 tarihinde oynanan Gürzaferspor-Alibeyköy İmarspor maçından sonra Alibeyköy İmarspor'un İl Temsilciliğine rakip takımın sahte oyuncu oynattığı yolundaki itirazlarını haklı buldu.


TFF İstanbul Futbol İl Temsilciliği Tertip Komitesinin aldığı karar şöyledir:
19.05.2013 tarihli Gürzafer – Alibeyköy İmar müsabakası hakkında Alibeyköy İmar kulübünün
a) 3-3 sonuçlanan adı geçen müsabakanın 45.dakikasında Gürzafer futbolcusu İsmet Gümüş yerine başka birisinin oynadığının hakeme bildirilmesi üzerine çağırılan futbolcunun sakatlığı belirtilerek kontrole gelmediği, maça devam edilerek durumun hakem raporunda belirtildiği,
b) İtiraz üzerine müsabaka hakemi ile adı yazılı Gürzafer futbolcusu İsmet Gümüş İstanbul İl
Başkanlığına çağırılarak kontrol yapılmış, hakemin verdiği ek raporla “oynayan futbolcunun İsmet Gümüş olmadığı” anlaşılmıştır.
c) Bu durumda FMT’nin 22/ç-g maddesine göre ayrıca Amatör Uygulama Kitabı 20.sayfadaki hükme göre Gürzafer takımının bu maçta 3-0 hükmen yenik sayılmasına,
d) Uygulama Kitabındaki takımın ligden ihraç ile olaya karışanlar hakkındaki işlem için dosyanın İl Disiplin Kurulu’na sevkine, karar verilmiştir.


Gürzaferspor Tahkim'e gidiyor


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gürzaferspor Kulübü Başkanı Yasin Bilal, büyük bir hata yapıldığını belirterek, "Sahte lisansla oyuncu oynatmamız gibi bir şey söz konusu değildir. Konuyu Tahkim Kurulu'na taşıyoruz" dedi.


Yerel Futbol Sitesi

3 yorum:

Adsız paşa dedi ki...

Eee Şimdi Ne Diyecek Bakalım Gürzaferspor Yöneticileri. Yapmadık Bizbirşey Demeye Devam Edecekmisiniz?
1952de Kurulan Takıma Yazık Ediyorsunuz

Amatör Sevdalısı dedi ki...

Yahu bırakın tahkime gitmeyi, Taksime gidinde millete bir hayrınız olsun. Herşey ortada işte... Hala kendiniz aklama peşindesiniz :)))

imarspor dedi ki...

kulübümüz mücadelesinde haklı çıkmış ve beklentiler yerine ulaşmıştır .
gürzafer spor kulübünden özür dilemelerini beklemekteyim şu bilinmeliki biz ne puan nede gürzaferi rencide etmek veya sporculara ceza verdirmek için itiraz etmedik söz konusu alibeyköy imar spor kulübünün emekleri zor şartlar altında 321 sporcu 23 yönetici 52 üye ile semtimizde faliyet göstermekte ve amaç gençlerimize gelişimlerinde katkı sağlamak ve bazı çeşitli etkinliklerden uzak tutmakdır. bu hususta faliyetlerimizi sürdüreceğimizi bilmenizi arz ediyorum. tüm emeği geçen federasyon çalışanlarına , bizlere desteklerinden dolayı yerel futbol sitesine , duyarlı takipcilerine teşekkür ederim .

kulübümüz adına
türkiye futbol federasyonu istanbul il başkanlığına teşekkür ederim

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...