Salı, Haziran 04, 2013

Güngörenspor'dan Marufspor'a tepki

Güngörenspor Kulübü Yönetim Kurulu bir açıklama yaparak, futbolcularına fazla para verip fiyat yükselttiği gerekçesiyle Çankırı Marufspor'a tepki gösterdi.



Sarı-Lacivertliler, devre arasında 2. Amatör Lig'de yer alan Çankırı Marufspor'a, yeni sezonda geri alma sözüyle futbolcu verdiklerini ancak Bayrampaşa temsilcisinin bu anlaşmaya uymadığını öne sürdü.


Güngörenspor'dan yapılan açıklama şöyle:


"TFF ara transfere izin vermesin"
"Sezon bitmeden futbolcularımızın aklına girerek, lig devam ederken yönetici ve hoca diye geçinenler futbolcularımızın cebine para koyarak futbolcuların konsantresini bozuyor. Biz bütün bir sezon harcadığımız emeğin karşılığını beklerken futbolcu kardeşlerimiz bir takım başka hayallerin peşinde koşuyor. Bizim TFF'den beklentimiz gelecek sezondan itibaren ara transferde futbolculara takım değiştirme izni verilmemesi. 


"Fiyat yükseltiyorlar"
Bu sezon devre arasında bazı futbolcularımızı Çankırı Marufspor'a verdik. Yöneticileri geldi, bizden istedi. Biz de geri alma sözüyle bunların transferine izin verdik fakat şimdi futbolcularımıza 12-15 bin TL peşin para vaat etiklerini öğrendik. Marufspor cephesiyle telefonda görüştük. Kendilerine tepkiliyiz. Gelin bize sorun 'hangileriyle devam edeceksiniz, hangileriyle etmeyeceksiniz' diye. Arkamızdan iş çeviriyorlar, kendilerine yakışmayacak hareketlerde bulunuyorlar. Kendilerini uyardık ancak bizim verdiğimiz rakamların üstünde rakamlar vererek futbolcularımızı ayartmaya çalışıyorlar ve fiyatları yükseltiyorlar.


"Önemli olan istikrardır"
Bizim çizgimiz bellidir, o çizginin dışına çıkmayız ve asla yanlış yapmayız. Marufspor'a sormak istiyoruz bakalım her sezon bu paraları dağıtabilecekler mi? Bizce futbolcu kardeşlerimiz akıllıdır, istikrar önemlidir ve buna bakacaklardır. Güngörenspor Kulübü 59 yıldır ayaktadır ve şahıslara muhtaç olmadan mücadelesine devam etmektedir.


Bu tür olayların yaşanmaması için TFF'yi göreve çağırıyor ve ara transferin kaldırılmasını talep ediyoruz."


HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Taçspor-Dikilitaşspor maçının yeri ve tarihi belli

Dikilitaşspor ve Taçspor oynanacak olan BAL baraj maçının tarihi ve yeri belli oldu.