Salı, Nisan 09, 2013

Zeytinburnuspor üstünlüğünü koruyamadı

İstanbul U19 1. Ligi 10. Grup'ta Zeytinburnuspor, 3-0 öne geçtiği maçta son 10 dakika yediği gollerle Yücespor'la 3-3 berabere kaldı. Mavi-Beyazlılar 5 kırmızı kart gördü.




ilk yarım saat takımlar birbirlerini kontrol ettiler. Karşılıklı ataklar, kale önünde yapılan mücadeleler sonuç getirmedi. 40'ta Zeytinburnuspor sağdan gelişen atak sonrası kafa golüyle 1-0 öne geçti. 43'te konuk ekip durumu 2-0 yaptı.İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıya Yücespor baskılı başlasa da golü bulan Zeytinburnu oldu ve 52'de skor 3-0'a geldi. Ancak Lacivert-Beyazlılar 61'de kırmızı kartla 10 kişi kalınca rüzgar tersine döndü.

 

70. dakika içinde Yücespor'un iki şutu direkten döndü. Mavi-Beyazlılar 80'de kaleden dönen topu iyi takip ettiler ve yakın direk çaprazdan golü attılar 3-1'e getirdiler. 85'te Yücesporsporlu Kuzey ceza sahasında karambolde topu biraz sağa çekip şutunu attı. Kalabalık caza sahasında top oyuncuların aralarından geçip sağ köşeye takıldı: 2-3

Gol sonrası Zeytinburnu ikinci sarıdan kırmızı gördü ve 9 kişi kaldı. 90+3'te Yücespor penaltı kazandı. Kuzey şık bir vuruşla skoru belirledi: 3-3

 

Bu arada penaltı öncesi Zeytinburnusporlular hakeme şiddetli itirazda bulundular ve 7 futbolcu sarı kart gördü. Maç bitime de itirazlar sürünce 3, 5, 17 numaralı futbolcular kırmızı kart gördü. Futbolcu velileri de hakeme büyük tepki gösterdi.

 


HABER-FOTOĞRAF: AHMET YAVUZ TANER 

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

1 yorum:

Muhammet dedi ki...

Yüce Spor'un her maçında hakemler her rakibinden çok rahat adamlar attı . Her maç hakemler Yüce'yi kolladı ! Hakem derneğinin tesislere falan yakın olmasının bu olaylarla alakası varmı acaba ! ?

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...