Pazartesi, Nisan 15, 2013

Yükselme Grubunda 10.Hafta bülteni açıklandı

İstanbul Süper Amatör LigYükselme Grubu’nda 10.hafta maçlarının oynanacağı stat ve maç saatleri açıklandı.  Tüm karşılaşmalar 20 Nisan 2013 Cumartesi günü oynanacak.


14.30 Bayrampaşa Tunaspor  - Selimiye (Yıldıztabya)
14.30 Çengelköy – İFA (Tuzla)
14.30 Yeniköy – Kazım Karabekir Mevlana (Spor Akademisi)
14.30 Yenibosna – Kuştepe (Selimiye)
14.30 Dolayoba – Feriköy (Yenisahra)
14.30 Arnavutköy Belediyespor – Halide Edip Adıvar  (Bayrampaşa)


HABER: ERHAN HARPUT

8 yorum:

aygün atam dedi ki...

Yükselme grubu maçlarını c.tesi çalışanlar izleyemeyecek. Federasyon maçları neden pazar günü oynatmıyor?

Amatorce dedi ki...

İfasporun macini izmite verseydiniz seyircisi zor gelirdi takimda 6 saat yolculukla maca cikardi bole bise olabilirmi tuzla sahasi ne alaka cengelkoy karsidan avrupa yakasina gecmedi playof boyunca bakalim ctesi ne suprizler bekliyor bizi hep beraber gorucez

Furkan dedi ki...

Çengelköy yine Avrupa yakasında maç yapmıyor :) Ne iş anlamadım valla. :) Hayırlı işler..

Slh.... dedi ki...

Şirket bunlar çengelköy sürekli anadolu hiç düşünmüyolar bu adamlara biz sürekli anadolu yakasında maç veriyoruz birilerinin gözüne batıyo mu diye ama nerde yüzsüzlük diz boyu

mustaafa dedi ki...

Bi kac kilometre öteye verseydi fedarasyon izmitte oynasaydik İFA Spor taraftari c.tesi günü tuzlada olacak

Tümay dedi ki...

Yorum yapan ve bol bol sallayan arkadaşlara bilgi vermek istiyorum.
1)Çengelköy Anadolu yakasından çıkmadı doğru ama İfa için ne kadar uzaksa Çengelköy için o kadar uzak bi yerde Tuzla stadı.
2)Çengelköy kollansa böylemi olur sizce(oynadığı maçlarda hakem hataları genelde alehlerine oldu.)
3)Çengelköy Selimiye sahasında üç maç oynadı ve bu üç maç'ın tamamını kaybetti.Bayağı şirketmiş gerçekten :)))
4)Maçların cumartesi olma konusu bence gerçekten isabetli bir karar.Bu takımları yöneticileri,topçuları ya da hocaları zaten belli bütçelerin üzerinde olan takımlar yani bu kişiler gelebildikten sonra tabiri caise(Çakallar)gelemiyecek olanlarda gelmesin zaten.Bu gelen kişiler yüzünden ortalık karışıyor.
5)Bu maçların tamamında bölgesel ve ulusal hakemler görev yapması lazım,öyle de olacaktır muhtemelen.
6)Tüm maçların artık aynı gün aynı saat oynanması da son derece doğru karardır.
7)SAL'dan BAL ligine kaç takım çıkacak,kimler çıkacak,kimler düşecek ve kimler play aut oynayacak bu konuda İASKF ve TFF İl Başkanlığı mutlaka duyuru yapması gerekir.Her kafadan bir ses çıkıyor.
8)BAL liginden 3.lige çıkan 2 takım var.(Çıksalın-Tuzla).İstanbulspor,Beykozspor,Bağcılar ve İncirli takımları da küme düşmüşlerdir.Yani bu durumda ilk 6 takım doğrudan BAL takımları arasına katılacaktır.SAL Klasman grubundan 7,8 ve 9.sırada olacak takımlarda Play aut oynayacaklardır.
9)Feriköy-K.K.MEVLANA maçı ile ilgili kararda 16.04.2013 tarihinde AFDK tarafından açıklanacaktır.Burdan çıkacak karar gerçekten grupta bütün dengeleri değiştirecektir.
10)Son iki hafta da dilerim hakem hatalarının en asgaride olacağı,kavga dövüşün olmayacağı ama tansiyonu yüksek maçlara tanık oluruz...

Amaç Şenozan dedi ki...

Tümay kardeşim elimden geldiğince bilgi vereyim.Önümüzdeki sezon İstanbul ilinin kontenjanı bir takım düşeceğinden,bugün itibarıyla yüksek ihtimalle İLK 5 SIRA DİREK terfi edecekler,6.,7.ve 8. takımlar da KÜÇÜKÇEKMECE-BÜYÜKÇEKMECE VE SULTANGAZİ VEYA SULTANBEYLİ BLD TAKIMLARINDAN BİRİ İLE play-out müsabakası oynayacaklardır.Vefa kalan 3 maçında 6 puanlık farkı kapatır da 3.Lige terfi ederse bu rakam 6 direk,3 de play-out olacaktır.Ben hala ilk 6 diyorum fakat bazı büyüklerim ve yerelfutbol sitesi sahibi sevgili Efkan kardeşim bu konulara benden daha hakim olduklarından ilk 5 takım çıkacak 3 de baraj oynayacak diyorlar, çünkü X grupta 2 takım +1 sayılıyormuş ve tabi ki sezon başında önümüzdeki sezon İstanbul İl kontenjanının 1 takım düşürüleceği açıklanmıştı ve konuya hakim insanlar tarafından biliniyordu.Şu an için 5+3....Vefa 3.Lige çıkarsa 6+3...Silivri BAL'a düşerse doğal olarak 4+3...Vefa'nın 6 puanlık farkı kapatıp 3.Lige çıkmması en zor olanı.Silivrispor'un da kalan 3 maçında sondan üçüncüyle 5 puanlık farkını koruyup BAL'a düşmemesi lazım...Sonuçta Silivrispor'un düşmesi de Vefa'nın çıkması da bence biraz zor,dolayısıyla 12 takım arasında 10.'luk için dahi son düdüğe kadar nefes nefese mücadele olacaktır.

Kerim Uçar dedi ki...

TUZLAYA DEĞİL HAKKARİYE VERİN İSTERSENİZ İFA TARAFTARI TARTIŞMASIZ İSTANBUL AMATÖRÜN EN ÇOK VE EN EN KALABALIK DEPLASMAN YAPAN TAKIMIDIR BU MAÇA DA GİDECEĞİZ İNNŞŞ

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...