Cuma, Nisan 12, 2013

Yeşilova Esnafspor'dan şampiyonlara yemek

Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor yönetimi U16 Liginde grubunu şampiyon olarak tamamlayan ve Türkiye şampiyonası terfi maçları öncesi futbolculara moral yemeği verdi.


Küçükçekmece Saraykapı Restoranda verilen yemeğe Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş, Başkan Vekili Salih Yedik, 2.Başkan Cemal Kenar, Genel kaptan Hüseyin Balaban, Futbol takımları koordinatörü Mustafa Altay, altyapı hocası Nedret patron moral yemeğine katılarak şampiyon olan futbolcular Türkiye şampiyonası terfi maçları öncesi moral verdiler.


Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş yaptığı konuşmada, ‘’Grubumuzda bir birinden güçlü rakiplerle ligin son haftasına kadar başa baş mücadele verip ligin son haftasında şampiyonluk bizler yaşattığınız için başta hocalarımız ve siz değerli futbolcular çok teşekkür ederiz. Bundan sonra çok güçlü rakiplerle karşılaşacağız buraya gelen tüm rakiplerimiz kendilerini kanıtlamış ve güçlü rakipleri geçerek şampiyon olmuşlardır. Sizlerden ricam bundan sonraki maçları daha çok ciddiye alın ona göre yemeğinizi, uykunuzu, çalışmalarınıza çok dikkat edin sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Allah yardımcımız ve yardımcınız olsun’’ dedi.


Yeşilova Esnaf spor Kulüp Futbol takımları koordinatörü Mustafa Altay,’’ bende bizler bu şampiyonluğu yaşatmanızdan dolayı tebrik ederim. Burada sadece şampiyon olmak yetmiyor. Aranızda çok yetenekli futbolcu kardeşlerimiz var. Ortaya koyacağınız performans sizleri daha iyi daha büyük kulüplere gitmesini sağlayacaktır. Bizlerin en büyük mutluluğu sizlerin daha iyi kulüpler transfer olduğunda olmaktır. Amacımız sizler daha iyi yerlere göndermek şampiyonluklar gelip geçicidir ama sizlerin büyük kulüplerde forma giymeniz bizleri daha mutlu eder. Bunun bilincinde olun ve Yeşilova Esnafspor’a layık bir şekilde çıkın kendinizi gösterin’’ dedi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

1 yorum:

cemal.kenar dedi ki...

oyuncularımızı kutluyorum, daha büyük işler başaracaklarına inanıyorum..haydi çocuklar daha ileriye...başarabilirsiniz inanın....

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...