Pazar, Nisan 14, 2013

Ünalan gol oldu yağdı

İstabul 2.Amatör Lig 18.Grup'ta Ünalan deplasmanda Sapanbağları'nı 5-2 yenerek ilk galibiyetini aldı.



İlk iki haftada iki galibiyet alan Sapanbağları karşılaşmaya galibiyet parolası ile başlarken, şanssız goller ile puanlar bırakan Ünalan'ın da ilk galibiyeti çok istemesi sahaya güzel bir mücadele olarak aksetti. Karşılaşmanın hemen başında Tahir ile bir gol bulan Ünalan, Rıdvan'ın golü ile devre arasına iki farklı üstünlük ile gitti. İkinci yarıda Tayfun, penaltıdan Onur ve Rıdvan'ın yağmur gibi gelen gollerine Sapanbağları yalnızca Sercan ve Oğuzhan'ın golleri ile cevap verebilince, konuk ekip sahadan 5-2 galibiyet ile ayrılmayı bildi.


Bu sonuçla sltı puanda kalan Sapanbağları beşinci sıraya gerilerken, dört puana çıkan Ünalan ise altıncılığa yükseldi. Dördüncü haftada Ünalan kayıpsız lider Kınalıada'yı konuk edecek. Sapanbağları da Acıbadem Üsküdar deplasmanında önemli bir karşılaşmaya çıkacak. 


STAD : Kartal Yunus
HAKEMLER :  Gökhan Özkara, Erdinç Zengi, Erol Özsoy
SAPANBAĞLARI : Kadir, Rauf, İbrahim, Selçuk, Melih, Eren, Enes, Mehmet Akdeniz, Secan, Mehmet Avur, Oğuzhan (Hakan, İshak, Uğur, Yavuz, Onurcan, Berkay, Erhan)
TEKNİK SORUMLU : Mustafa Yaşar Bektaş
ÜNALAN : Sezer, Talip, Sadık, Furkan, Onur, Tahir, Tayfun, Sinan, Rıdvan, Mehmet Şirin, Raşit (Yakup, Yunus Emre, Osman, Enes)
TEKNİK SORUMLU : Volkan Özevren 


[gallery link="file"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...