Pazar, Nisan 14, 2013

Tuzlaspor ve Balçova Belediyespor 3. Lig'de

Bölgesel Amatör Lig'de bugün oynanan maçlar sonrasında Tuzlaspor ve Balçova Belediyespor 3. Lig'e yükselmeyi garantiledi.



11. Grup'ta İstanbul temsilcisi Tuzlaspor, sahasında hemşerisi İncirlispor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti. Gelecek haftayı hükmen 3-0'lık Çenesuyu Plajyoluspor galibiyetiyle kapatacak olan Mavi-Beyazlılar böylece bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantiledi.


Tuzla bu kez başardı
1954 yılında kurulan Tuzlaspor'un İstanbul futbol sahnesinde göstermeye başlaması 2000'li yıllara rastlar. Tuzla Belediyesi'nin spora yatırım hamlesi sonrası Tuzlaspor da İstanbul'da başarılı olarak 3. Lig terfi maçlarına gitmeye başladı. Takım iki kez 3. Lig terfi maçlarında yarı final oynamasına karşın Edremit Belediyespor ve Suadiye Belediyespor'a yenilerek bu şansı kaçırdı. 2010'ların başında belediye desteğini yitiren, zorlukla lige giren, hatta bir sezon ilk maça bile çıkamayan Tuzlaspor yeni güçlü yönetimi ve başarılı teknik heyetiyle önce geçen sezon Süper Amatör Lig'de klasman grubunu şampiyon tamamladı, ardından bu sezon 3. Lig'e çıktı.


Balçova nihayet!
8. Grup'ta da İzmir ekibi Balçova Belediyespor deplasmanda Manisa İl Özel İdarespor'la 1-1 berabere kalarak bitime 1 hafta kala mutlu sona ulaştı. Mavi-Beyazlılar böylece geçen sezon Bergama Belediyespor'un İzmir'e yaşattığı mutluluğu yaşattı.


HABER: SELMAN KOÇ

2 yorum:

mustafa dedi ki...

tbr tuzla baskanından hocasına futbolcusundan masörune herkesı tbrk ederım seyırcı muthıs ortam muthıs.yalnız YAKUP ta muthıs oynadı bugun by gol yakup :)

harun şanal dedi ki...

gokmavi yermeyaz heryerde şanpiyonuz emeyi gecen herkese ck teşekkürler harikasınız

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...