Pazartesi, Nisan 15, 2013

Tekirdağ'da taraftara biber gazı

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta iki ezeli rakip, Tekirdağspor ve Lüleburgazspor arasında oynanan maç sonrası olaylar çıktı. Polis taraftarları gaz bombası atarak dağıttı. Atılan gazdan, kadınlar ve çocuklar da etkilendi.



Bölgesel Amatör Ligi’nde takımlarından Tekirdağspor ile Lüleburgazspor, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda karşı karşıya geldi. Lüleburgazspor’un taraftarlarının alınmadığı maçı Tekirdağspor 3-0 kazandı.


Maç sonunda ise Tekirdağsporlu bazı taraftarlar, protokol tribününde oturan Lüleburgazspor yöneticilerine su şişesi fırlattı. Tribündeki olayların büyümesi üzerine taşkınlık yapan taraftarlara çevik kuvvet polisi müdahale etti ve tribüne gaz bombası attı. Gaz bombası nedeniyle taraftarlar koşarak stat dışına çıkmaya çalışınca izdiham yaşandı. Yaşanan kargaşa ve atılan gazlardan etkilenen çocuk ve kadınlar ağladı, polise de tepki gösterdiler. Polis, stadın boşalmasının ardından Lüleburgazsporlu futbolcuları eskort eşliğinde stattan çıkardı.


HABER-FOTOĞRAF: RUHAN YALÇIN / DHA


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

2 yorum:

Tarık dedi ki...

Tuzla gollleri attıktan sonra olmuştur:)

ramiz dedi ki...

bir incirlisporlu olarak Tekirdağ nın şampiyon olmasını istedim ama idmansız olduğumuz için gücümüz yetmedi sahada sadece 11 6 5 bunun için herşeyi yaptığını gördüm

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...