Salı, Nisan 09, 2013

Silivri’de Menemen hazırlığı

3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu oynayacağı Menemen maçının hazırlıklarına başlayan Silivrispor’da eksik ve sakat oyuncunun olmaması teknik heyeti sevindirirken haftanın ilk idmanında oyuncuların istekli çalışması dikkatlerden kaçmadı.Geçtiğimiz hafta oynadığı Sivas 4 Eylül maçında yenilgi ile dönen Silivrispor rotayı mutlak galibiyet için Menemen maçına çevirdi. Kendi saha ve seyircisi önünde mutlak galip gelerek tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Silivrispor hazırlıklarına aralık vermeden devam ediyor.
 
Takım kampta
Ligdeki durumun netlik kazanacağı maça çıkacak olan Silivrispor’da teknik heyet Cumartesi günü oynanacak maç saatine kadar takımı kampa aldı. Kamp programında teknik patron Tevfik Saygılı Silivri Stadı’nda yapacakları idmanlarla maça hazırlanıyor.
 
Nazif Menemen’de yok
Hafta sonu hayati bir maç için çalışmalarına başlayan Silivrispor’da tek eksik orta alan oyuncusu Nazif. Okul maçına çıkacağı için teknik heyetten izin alan genç oyuncu Nazif kulübü için hayati maçta yerini alamayacak.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

1 yorum:

MEHMET dedi ki...

silivri spor bu ligi kaldıramaz diyoruz hep bu takım ancak düşmemek için çabalar başka bir işe yaramaz düşmezselerde şanpiyon gibi sevinmeleri gerek böyle takım kim kurduysa helal olsun boşu boşuna takım kurmuş bu takım bal liginde bile iş yapamaz.

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...