Pazar, Nisan 14, 2013

Silivri taraftarıyla güzel

Spor Toto 3.Ligde önemli bir maça çıkan Silivrispor’da müsabakanın 70.dakikasına kadar sahada vasatı geçemeyen ev sahibi ekip oyuncu değişikliklerinin ardından 2-0 yenik olduğu maçı çevirerek sahadan 3-2 galip ayrılmasını bildi.
 
Silivri Stadı’nda oynanan ve baştan sona çekişmeli geçen mücadelede ev sahibi Silivrispor ligde kalmak için üç puanı almak zorundaydı. Kendi saha ve seyircisi önünde zorlu bir doksan dakikanın sonunda üç puanı alarak ligdeki konumunu düzelterek rahat bir nefes aldı. Maça hızlı başlayan konuk Menemen Belediyespor 7. dakikada Silivrispor defansının hatasında Bedri Can ile 1-0 öne geçti. Erken gelen golün ardından bir türlü toparlanamayan Silivrispor ilk yarı sonuna kadar zor anlar yaşadı.
 
İKİNCİ YARI GÜZELDİ
Maçın ikinci yarısının başında 49.dakikada Silivrispor’ul oyuncu Metin Paluli’yi formasından çekerek düşüren Barış Yardımcı ikinci sarıdan kırmızı ile oyun dışı kaldı. İlk yarı vasatı geçmeyen mücadelede her iki takımda orta alan mücadelesini sürdürdüğü dakikalarda Silivrispor defansının geri dönmekte zorlandığı dakikalarda Menemen adına ilk golün sahibi Bedri Can kendisinin ve takımının ikinci golünü attı 0-2. Bu atılan ikin golden sonra oyunu tamamen soğutan Menemen takımı kalesinde fazla zorlanmadığı da görüldü. Maçın 58.dakikasında oyuna giren Metin Erdem yenilen ikinci golün ardından orta alana ağırlığını koydu. Silivrispor’u umutlandıran gol 79.dakikada Vahit’in sol çaprazdan ortasına iyi bir zamanlamayla kafa vuran Emre maçı 1-2’ye taşıdı. Silivrispor’un attığı golden sonra maçın orta hakemine itirazlarını sürdüren Menemenli oyuncu Ersin Aslantoğ ikinci sarıdan kırmızı ile oyun dışı kaldı. Müsabakanın 82.dakikasında Metin Erdem akıl dolu bir vuruşla durumu 2-2 yaptı. Maç bu skorla bitecek diye beklendiği dakikada sağ kanattan Metin Erdem adaşı Metin Paluli’yi topla buluşturdu. Menemen kalesine kadar inen Metin Paluli burada kaleciyi de çalımlayarak maçın skorunu tayin etti 3-2. Maçta Silivrispor’un attığı son gole itiraz eden Sami Büyüktopaç ikinci sarıdan kırmızı ile oyun dışı kaldı. Müsabakanın son düdüğü ile sevinen taraf ev sahibi Silivrispor oldu.
 
GÜLEN YUNUSLARDAN DESTEK
Otizm haftası olması sebebiyle Silivrisporlu oyuncular sahaya Gülen Yunuslar sporcuları ile el ele sahaya çıktı. Silivrisporlu oyuncuların engelli sporcular ile birlikte sahaya çıkması tribünlerden de güzel tezahüratlarla desteklendi.

Stat: Silivri
Hakemler: Sezer Tuna, Turhan Aktaş, Onur Yoldaş, Mehmet Efe
Silivrispor: Rasim 9, Vahit 9, Onur 9, Oğuzhan 9 (58’ Metin Erdem 9), Yunus Yaşar 9, Uğur Oğan 9 (64’ Engin 9), Volkan Melis 9, Furkan 9 (69’ Emre Aygün 9), Metin Paluli 9, Fatih 9, Volkan Zemen 9
Menemen Belediyespor: Serhat 7, Can 7, Menderes 7, Ersin 7 (85’ Caner Özvardar 3), Bedri Can 8 (80’ Caner Yılmaz 3), Çağrı 7, Murat 7, Mansur 7 (89’ Ali Osman 3), Barış 7, Sami 7, Mazlum 7
Goller: 7’ ve 59’ Bedri Can, Menemen, 79’ Emre, 82’ Metin Erdem, 90+3 Metin Paluli
Kırmızı kartlar: 79’ Ersin, 49’ Barış 85’ Sami, Menemen
Sarı kartlar: Uğur Oğan, Furkan, Metin Paluli, Fatih, Silivri, Can, Ersin, Bedri Can, Menemen

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

1 yorum:

alpaslan dedi ki...

çok şükür kazandık maçı taraftara gelince yönetimde anlamalı artık biletleri ya 1 tl yapın yada bedava yapın taraftarda maça gelsin traftarı kusturmeyin sadece kasaba yetmez 20 kişilik ekip silivri spora gelince seneye inşallah yönetim aklı başına gelmiştir 2 lig için takım kurmalı bu sene yönetim hiç bir şey yapmadı seneye 2 lig hedef olmalı.

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...