Pazartesi, Nisan 15, 2013

Nike Halı Saha Ligi tanıtımı Levent Spor Kulübü'nde yapıldı

TFF ve Nike tarafından bu sene beşincisi organize edilen Nike Halı Saha Ligi öncesinde, bugün Levent Spor Kulübü Tesislerinde bir tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. U20 Milli Futbol Takım oyuncuları Salih Uçan, İbrahim Yılmaz ve Enver Cenk Şahin'in de katıldı.


Basın toplantısına Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve TASKK Başkanı Ali Düşmez, Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Prof. Dr. Emre Alkin, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Selim Ertanhan, Spor Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanı Necip Fazıl Kishalı'nın yanı sıra basın mensupları katıldı.


Nike Halı Saha Ligi hakkında neler düşünüyorsunuz?
Salih Uçan yaptığı konuşmada, ''Nike Halısaha Ligi onbinlerce futbolseverin katıldığı önemli bir turnuva. Bu turnuvada futbolseverler futbol camiasının önemli kurumlarına yeteneklerini gösterebilmek için bir platform buluyor'' dedi.


İbrahim Yılmaz ise konuşmasında, ''Nike Halısaha Ligi 5.senesini dolduruyor. Bu sene İstanbul'da 3 gün sürecek bir futbol festivaliyle şampiyon belirlenecek.. Bunun bir parçası olmak her futbolsever gibi beni de heyecanlandırıyor'' dedi.


Son olarak konuşan Enver Cenk Şahin, ''Nike Halısaha Ligi'nde yer alıp okulunu ve illerini temsil etmek çok büyük bir onur. Milli maçlarda ülkemi temsil ederken hissettiğim duyguları mutlaka katılan arkadaşlar aynen hissedecekler. Şehirlerindeki herkesin onlara büyük desteği olacak'' dedi.



Leventspor'a başarı dilekleri
Lise ve üniversite kategorilerinde düzenlenecek olan Nike Halı Saha Ligi tanıtım toplantısı sonrasında futbolcular Levent Spor Logosu önünde objektiflere poz vererek, Leventspor'a başarı dileklerini ilettiler.


KAYNAK: www.leventspor.com


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


 

1 yorum:

Amaç Şenozan dedi ki...

Nike Türkiye tanıtımı ve TFF ve Nike tarafından bu sezon beşincisi organize edilecek Nike Türkiye Halı Saha Ligi lansmanına katılan,başta TFF Genel Sekreteri Sayın Emre Alkin, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve TASKK Genel Başkanı Sayın Ali Düşmez, Spor Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanı Necip Fazıl Kishalı, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Selim Ertanhan olmak üzere,Süper Ligde mücadele eden Fenerbahçeli ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'lu U-20 Milli takım oyuncusu üç genç kardeşime şahsım ve Kulübüm adına teşekkür ederim.Orada olamadım,umarım aksaklıksız bir lansman gerçekleşmiştir...

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...