Cumartesi, Nisan 13, 2013

"Dudulluspor marka olacak"

Türk bayan futbolunda önemli bir yer edinmeyi hedefleyen Dudulluspor, yıldızlar kategorisinde oynadığı hazırlık karşılaşmasında Yenidünyaspor'u 4-0 mağlup etti.


Dostluk havası içinde geçen karşılaşmada her iki takım oyuncuları da izleyenlere hünerlerini gösterme fırsatı buldular. Yaklaşık iki senedir düzenli olarak çalışmalarını sürdüren Dudulluspor karşısında yeni kurulan Yenidünyaspor altyapısı da gelişimini değerlendirme fırsatı buldu.


"Dudulluspor markasını Türkiye duyacak"


Dudulluspor 1999-2000 ve 2001-2002 doğumlu kızlar futbol programları ile geleceğe güvenle bakıyor. TFF'den ya da sponsorlardan hiçbir maddi destek alınmadan, tamamen klübün kendi olanakları ile sürdürülen programda ana amaç Dudullu ve çevresindeki semtlerin kızlarına spor yolu ile sosyal gelişim olanağı sağlamak olarak belirlendi. Bu bilinçle Hakan Arslancan yönetiminde devam eden çalışmalara katılan kız futbolculardan da hiç bir ücret talep edilmiyor. Yaklaşık yüz kişiyi bulan ve haftanın dört günü antreman yapan kız futbolcu ordusu ile Dudulluspor isminin yakın gelecekte bayan futbolunda sıkça duyulacağı izleyenler tarafından dillendiriliyor. Yeşil bereliler bugüne kadar Beşiktaş, Galatasaray, Akdeniz Nurçelik, CFS Bağcılar ve son olarak Yenidünya ile yaptıkları karşılaşmaların tamamını kazanarak bahar aylarında başlayacağı söylenen Türkiye Yıldız ve Minik kızlar şampiyonası için "biz de varız" dediler.


"Federasyonu bekliyoruz"


Kız futbol takımının gelişiminden duyduğu memnuniyeti ifade eden Dudulluspor kız futbol programı koordinatörü Hakan Arslancan ise, Federasyonun şampiyona ile ilgili detayları netleştirmelerini beklediklerini vurguladı. Konuya sosyal yönü de olan, önemli bir program olarak baktıklarını, kız futbolcuların ailelerini de içine alan çalışmalar yaptıklarını söyleyen Arslancan, bu yıl ilk kez resmi olarak karşılaşmalara çıkacakları bayan futbolunda Federasyonun yönlendirmesinin önemine dikkat çekti. Arslancan, hem takım olarak, hem de klüp olarak hazır olduklarının altını çizerken, detaylar ortaya çıkar çıkmaz başvurularını yapacaklarını söyleyerek sözlerine son verdi. 


 Erdem G

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...