Salı, Nisan 16, 2013

Manisa Belediyespor ligi 2.sırada tamamladı

Manisa Belediyespor Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta Çine Madranspor’u 3-1 yenerek puanını 52 yaptı ve grubu 2. sırada tamamladı. Yeşil-beyazlılar Teknik Direktör Hakan Şapçı yönetiminde çıktığı 21 karşılaşmada hiç yenilgi yüzü görmezken, bu karşılaşmalardan 47 puan toplamayı başardı. Manisa Belediyespor, ligde tek yenilgisini Sadettin Dülger yönetiminde ligin 4. haftasında evinde Balçova Belediyespor karşısında aldı.


Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta şampiyonluk mücadelesini son haftaya kadar kovalayan ancak aldığı şanssız sonuçlar nedeniyle Balçova’nın gerisinde kalan Manisa Belediyespor, sezonu Çine galibiyetiyle noktaladı. Mümin Özkasap Stadı’nda konuk ettiği Aydın temsilcisi Çine Madranspor’u Metin Telle (2) ve Mehmet Akif’in golleriyle 3-1 yenmeyi başaran yeşil-beyazlılar, ligin son haftasında ise Afyonkarahisar’ın ligden çekilmesi nedeniyle bu maçtan 3-0 hükmen galibiyete ayrılacak. Çine maçından aldığı galibiyetle puanını 52 yapan Manisa Belediyespor, bu sonuçla grubu 2.  sırada tamamlamayı garantiledi. Ligi noktalayan yeşil-beyazlılar, ligin son haftasında oynanacak Salihli Belediyespor-İzmirspor maçını beklemeye başladı. Şu anda Salihli Belediyespor ile aynı puanda olan Manisa Belediyespor, Salihli’nin İzmir maçından galibiyetle ayrılması durumunda her iki takımda grubu aynı puanda tamamlayacak ve Süper Amatör Küme’den gelecek takımla play-out mücadelesi vermemek için maç yapacaklar.


Hakan Şapçı Yönetiminde Hiç Yenilmedi
Manisa Belediyespor, ligin 4. haftasında takımın başına geçen Hakan Şapçı yönetiminde hiç maç kaybetmedi. Sezona Sadettin Dülger ile başlayan Manisa Belediyespor ilk dört haftada bir galibiyet, iki beraberlik ve bir yenilgi aldı. Bu sonuçların ardından Dülger’in ayrılmasıyla göreve gelen Şapçı, takımın başında 21 maça çıktı. Manisa Belediyespor, Şapçı yönetiminde çıktığı 21 karşılaşmanın 13’ünü kazanırken, 8 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Yeşil-beyazlılar bu karşılaşmalarda toplam 47 puan toplamayı başardı.

KAYNAK: www.manisa.bel.tr

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...