Pazartesi, Nisan 08, 2013

Leventspor U19 lige hazır

İstanbul U19/2.Liginde grup maçlarının başlamasına tam bir hafta kala Leventspor son hazırlık maçını Sarıyer Belediyesi Çayıbarşı Stadı'nda Çayıbaşıspor ile gerçekleştirdi. Mücadeleyi Beşiktaş temsilcisi 2-1 kazandı.


U19/2.Ligi 13.Grupta mücadele edecek olan Leventspor  ile 15.Grupta mücadele edecek olan Sarıyer temsilcisi Çayıbaşıspor ile oynanan maçın ilk yarısında Leventspor Metin ve Batuhan Kubilay'la yakaladığı net gol pozisyonları gole çeviremeyince taraflar devreye 0-0'lık eşitlikle girildi.  İkinci yarıda 3 dakika arayla tam 3 gol oldu. 77.dakikada Sağ kanattan Sinan'ın ortasında ceza sahası içerisinde Batuhan Kubilay'ın vuruşu Leventspor'u 1-0 öne geçirdi. 78.dakikada sağ çizgiden Hasan ortasını yaptı. Onur topu yatarak kontrol etti ama topu elinden kaçırınca skor 1-1'e geldi. 79.dakikada Sinan'ın ceza sahası üzerinden aşırtma bir vuruşla Leventspor'u 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Maçta başka gol olmadı ve Leventspor son hazırlık maçından 2-1 galibiyetle ayrıldı.


STAT: Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı
ÇAYIRBAŞISPOR: Doğuşhan, Mustafa, Azizcan, Sercan, Latif, Suat, Eray, Umut, Metin, Faruk, Hasan
LEVENTSPOR: Cihat, Harun, Okan, Dinçer, Berat, Azat, Burak, Batuhan, Emre, Batuhan Kubilay, Metin
GOLLER: Dk.78 Hasan(Çayırbaşıspor) / Dk.77 Batuhan Kubilay, Dk.79 Sinan(Leventspor)


KAYNAK: www.leventspor.com


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...