Cumartesi, Nisan 13, 2013

Leventspor'dan beş gollü başlangıç

İstanbul U19/2.Ligi 13.Grup'ta ilk hafta karşılaşmasında Leventspor,Bakırköy Kartaltepespor'u 5-1'lik skorla geçerek lige galibiyetle başladı. Galibiyeti getiren golleri Batuhan Kubilay(2), Emre(2) ve Emirhan kaydetti.

Karşılaşmanın 5.dakikasında sağ kanattan Azat'ın pasına hareketlenen Batuhan Kubilay kaleci ile karşı karşıya kaldı. Düzgün bir vuruş yapan Batuhan Kubilay Leventspor'un ilk golünü kaydetti. 9.dakikada orta alanda kazanılan serbest vuruşta Okan ceza sahasına doldurdu. Batuhan Kubilay iki savunma oyuncusunun arasından sıyrıldı kafayı vurdu ve skoru 2-0'a getirdi. 15.dakikada Oğulcan'ın uzaklardan sert şutu direğe çarparak oyun alanına döndü. 24.dakikada ceza sahası içerisinde Mustafa topa son olarak dokunan futbolcu oldu ve skor 2-1'e geldi. 42.dakika Azat'ın uzaklardan sert şutu direkten döndü. Metin topu tamamladı ama top kalecide kaldı. İlk yarıyı Leventspor 2-1 önde tamamladı.

60.dakikada Batuhan'ın kullandığı köşe vuruşunda Emirhan kafayı vurdu top auta gitti. 72.dakikada orta alandan Azat'ın savunmanın arkasına gönderdiği topta Batuhan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kasım açıyı iyi kapattı ve topu oyun alanına çeldi. Oyuna sonradan dahil olan Emre düzgün bir vuruşla skoru 3-1'e getirdi.

Sinirler gerildi
Maçın 75.dakikasında Bakırköy Kartaltepespor'da Oğulcan, top oyundayken Batuhan Kubilay'a yumruk attı. Kıdemli Yardımcı Hakem Başak Uluyılmaz maçın Hakemini uyardı ve Oğulcan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi. 77.dakikada Emirhan, köşe bayrağının olduğu bölümden kazanılan serbest vuruşu kaleye sert gönderdi. Savunma oyuncusuna da çarpan top filelerle buluştu. Golden sonra santra yapılacakken konuk takımda Ahmet maçın Hakemi ile girdiği diyalog sonrasında sarı kart gördü. Ardından alkış yapınca ikinci sarı kartla oyun dışına gönderildi.

Emre'den şık gol
86.dakikada Emre ceza sahası üzerinden kaleye oldukça güzel bir şut attı. Top köşeden ağlara gitti ve skor 5-1'e geldi. Maçta başka gol olmayınca Leventspor lige 3 puanla başladı.

Hayırlı olsun..
Karşılaşma öncesinde takım kaptanları maçın Hakemleri ile kale ve top seçimi yaptığı esnada diğer futbolcular da yedek kulubesinin yolunu tutarak birbirlerine sezonun hayırlı olmasını dileyerek, başarılar dilediler.

Toplu sonuçlar
G.O.P. Taşköprü - Etilerspor 3-1
Mimarsinan - Seyrantepe Of 2-6
Kocasinan Site (BAY)

STAT: Beşiktaş Belediyesi Çilekli
HAKEMLER: Mahmut Öztürk, Başak Uluyılmaz, Samet Kurt
LEVENTSPOR: Cihat, Harun, Berat, Dinçer, Okan, Batuhan(Dk.78 Hasan), Burak, Emirhan, Azat, Metin(Dk.63Emre), Batuhan Kubilay(Dk.84 Mustafa)
BAKIRKÖY KARTALTEPESPOR: Kasım, Emre, Oğulcan, Ahmet, Hüseyin, Mustafa, Miraç, İbrahim(Dk.87 Barkın), Samet, Şükrü, Can
GOLLER: Dk.5 ve 9 Batuhan Kubilay, Dk.72 ve 86 Emre, Dk.77 Emirhan / Dk.Mustafa(Bakırköy Kartaltepe)
SARI KARTLAR: Dk.36 Azat / Dk.59 Emre, Dk.78 Ahmet
KIRMIZI KARTLAR: Dk.75 Oğulcan, Dk.78 Ahmet(Bakırköy Kartaltepe)

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
Karşılaşmaya ait daha fazla fotoğraf için www.leventspor.com adresine tıklayınız.

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]




Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...