Pazartesi, Nisan 15, 2013

İstanbul Malatyaspor engelleri aşıyor

İstanbul 2.Amatör Lig 11.Grupta şampiyonluk yarışı veren İstanbul Malatyaspor deplasmanda Alibeyköy Yeşilpınar Doğanspor'u 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.



Ligin ilk haftasında Çatalzeytinspor'u 2.Hafta da Filizspor'umağlup eden İstanbul Malatya spor bu hafta Alibeyköy Parseller sahasında oynadığı Yeşilpınar Doğanspor'u 19.Dakikada Aykut'un attığı golle 1-0 mağlup ederek üçüncü maçı da kazandı ve puanın 9 çıkardı. Araphan spor ile aynı puanda liderliği paylaşmış oldular.


 


HABER: YILMAZ AKTEPE

7 yorum:

yesılpınardoğanspor dedi ki...

yerelfutbol.com aılesı sanırım sız hep bu takımlar uzerıne duruyorsunuz ıst.malatyaspor fotosu yayınlıyorsunuz haber yapıyorsunuz ama nedense mac detaylarını yazmıyorsunuz rakıp takımın fotosu ortada yog zaten hep kafa takımlar hep aynı takımlar bırazda farklı takımların haberını yapsanız olmazmı mesela yeşilpınar dogansporun malatya karsısında macın baslamasından sonuna kadar ustun oynadıgını sayısız gol pozsıyonuna gırdıgını ve malubıyetı hak etmedıgını nedense yazmıyorsunuz buna bı anlam veremıyoruz yanlı yayın yaptıgınızı dusunmeye basladık artıkk skorlara gore haber degıl takımların performanslarına gore haber yapsanız daha ıyı olur sız sımdı bu yorumuda YAYINLAMAZSINIZ...!!!!

taraf dedi ki...

sonuna kadar haklsınız bu sıtelerde haber yaspanlar hep yanlı haberlerı yapıyolar ya takımın yonetıcılerı zebgındır yada takımın hocası arkadasadır bu malatyanın bı macını ızledım cok kotuyduler ve sahada hep bırbırlerıne bagırıyolardı aynı zamanda hocalarınıda dınlemıyolardı yazacaksanız macı hakettıgı gıbı yazın yoksa hıc haber yapmayın

Efkan dedi ki...

Site sahibi olarak birkaç açıklama yapayım.
Öncelikle haberde teknik bir sıkıntı yok. İstanbul Malatyaspor hakkında birkaç istatistiki bilgiden ibaret bir haber. Yeşilpınar Doğanspor'u rencide edecek herhangi bir ifade bulunmamakta...

Gelelim tek takımın fotoğrafının bulunduğu haberlere... 'taraf' rumuzlu kullanıcımıza özellikle bu yanıtım. bu haberini yaptığımız takımların ne yöneticisi zengin ne de hocası arkadaşımız... Bu takımlar bir şeyler yapmaya çalışan takımlar. Malum her maça gidemiyoruz, Türkiye'de Anadolu Ajansı bile bugün her maça gidemiyor. Yerel Futbol olarak ekip sayımız belli. Ekibimizden biri maça gittiğinde zaten iki tarafı da çekiyor.
Bu tür haberler gidemediğimiz maçlardan geliyor. Kulüplerden biri bize yazıyor yahut telefon ediyorlar "böyle böyle maç geçti, golümüzü şu attı, haber yapar mısınız?" diyorlar. Bunda herhangi bir kötülük yok. Elbette haberlerini yapacağız. Ben 2006'dan bu yana şu siteyi yapıyorum mesela Yeşilpınar Doğanspor'dan bir gün biri gelip de "Ya geçen maç takımın fotoğrafını çektik, altına üç-beş bir şey yazıp siteye koyabilir miyiz?" demedi... Ben de istiyorum her maçta adamımız olsun, herkesin haberini verelim ama öyle bir dünya yok! Yoksa sizlerin hayal kırıklığını gerçekten iyi anlıyorum. Benim de tercihim üstteki maçın iki takım açısından haberinin yapılması ama yok işte.

Eleştirilerinizi bu bilgiler doğrultusunda yapmanızı rica edeceğiz.

akd dedi ki...

Taraf rumuzlı kişi. Senin daha önce de İstanbul Malatyaspor hakkında çok ağır bir yorumunu sildim. Bakıyorum da hızını alamışssın. Bir derdin varsa açık açık adınla yaz. Takımın Yöneticileri zengindir derken neyi kast ediyorsun? Bir haber için para alan varsa şerefsizin önde gidenidir. İtham eden de mekruhdur, yalancıdır.

taraf dedi ki...

sayın arkadaslar benım yorumlarımı yanlıs aksettırmeyın ben her hafta amator macları takıp ederım benım amacım ayırım gayrım olmasın bakın sıtenıze her hafta bellı takımların haberı var ist. malatya araphan vs.... madem haberlerı sız yapmıyosunuz tek taraflı gelen haberlerı yayınlamayın ozellıkle bazı heberlerde rakıp takımın golunun kımın attıgını bıle yazmıyolar bırakın pozısyonu cogu macta olay cıkıyo kan gocdeyı goturuyo seyırcı sahaya ınıyo mac sonu haberı okuyoruz hıcbırseyı yazmamıssınız bu ısler boyle olmaz mademkı tarafsızzınız o zaman gosterın tarafsızlıgınızı ha sunuda soyleyeyım benım ist malatya da dahılkı daha yenı kurulan bı takım bu hıcbır takımla bı alıp veremdıgım yok tek amamcım tarafsız yayın ypın saygılar sevgıler

turgut öztürk dedi ki...

herkese hayırlı gunler burdakı yorumları okuyunca ıcım acıdı.ben ist. malatyanın genel kaptanıyım hafta sonu oynanan macta kotu oynamamıza ragmen 3 puanının sahıbı olduk.gercekten yesılpınar doganın ıyı oynadıgı hatta 2. yarıda bızden ustun oynadıgı dogrudur.kendılerını bu mucadeleden ve mısafırperverlıgınden dolayı kutluyorum.anlamadıgım su taraf yazarlı arkadasın ne ıstedıgı yenı kurulan bır takımız hıc tanımayan arkadasları bır araya getırdık uyum surecını atlatmaya calısıyoruz eksıklerımız varmı var zamanla asılacak bunlar.bız amatoruz amatore hızmet edıyoruz.yerel futbol ailesının amatore yaptıgı hızmet herkes tarafından bılınmektedır.herseyı bılerek gorerek yazarsak ıyı olur.

TARAF dedi ki...

sayın turgut bey benım yazdıklarım ıst. mlatyayla alakalı seyler degıl genel anlamda bıseyler paylasmak ıstedım amatorun gorunmeyen yonları bunlar gercekten zayıf olan ezılıyo cogu stadlarda yapılanlar yazılmıyo nedenı nedır sızce ? tabıkı yenı takımlarda uyum sorunu olur ben sadece ızledıgım kadarıyla saha ıcınde olanları yazdım uyum demek bırbırıne bagırmak cagırmak demek degıl bence saygılar basarılar ...

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...