Salı, Nisan 09, 2013

İstanbul Malatyaspor dolu dizgin

İstanbul 2.Amatör Lig 11.Grupta iddialı takımlarından İstanbul Malatyaspor ligin 2.haftasında Filizspor'u 3-0 mağlup etmeyi başararak ikinci galibiyetini aldı.
Küçükçekmece Kanaryaspor sahasında karşı karşıya gelen İstanbul Malatyaspor ve Filizspor takımları sahaya üç puan için çıktılar. 15.Dakikada İstanbul Malatyasporlu Fatih ceza sahasına ortalanan topu çok iyi takip etti ve gelişine şık vuruşu kaleci Okan son anda topu kornere çeldi. 17.Dakika Filizsporlu Cengiz kaleci Fatih’le karşı karşıya kaldı aşırması top az farkla auta çıktı. 27.Dakika Filizsporlu Yasin ikinci sarı ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve Filiz spor bu dakikadan sonra sahada 10 kişi mücadele vermek zorunda kaldı. 28.Dakika İstanbul Malatya sporda Aykut serbest vuruş kullandı ceza alanı içinde kafalardan seken top son dokunan Tolga topu ağlara yolladı ancak karşılaşmanın Hakemi Volkan Karataş kaleciye faul yaptığı gerekçesi ile gollü iptal etti. 45.Dakika Filizspor ceza alanın içine ortalanan topu çok iyi takip eden İstanbul Malatyasporlu Olcay topu ağlara yolladı ve takımını 1-0 öne geçti. Atılan gol sonrası karşılaşmanın Hakemi Volkan Karataş İstanbul Malatyasporlu Fatih kırmız kartla oyun dışı bıraktı ve her iki takımda sahada 10 kişi kalmış oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı sarı kırmızı renkli İstanbul Malatya spor takımın 1-0 üstünlüğü ile kapandı.
İkinci yarıda rakibine oranla üstün futbol sergileyen İstanbul Malatyaspor takımı farkı artırma arzusu ile sahaya çıktı. 47.Dakika İstanbul Malatyasporlu Mehmet'in şık şutu top üst direğe çarptı ve auta çıktı. 51.Dakika Filizsporlu Cengiz kaleci Fatih’le karşı karşıya kaldı ve topu üstünde aşırtması topa kale direğinin yanında auta çıktı. 62.Dakika İstanbul Malatyaspor’da ikinci yarıda oyuna dahil olan Burak topla buluştu kaleyi karşıdan gördü şutu top yan direğe çarparak auta çıktı. 65.Dakika İstanbul Malatyasporlu Mehmet aldığı topu takım arkadaşı Ferzan'a verdi. Ferzan da aldığı topla ceza alanına girdi ve kalecinin sağından ağlara yolladı skoru 2-0 yapan gollü attı. 71.Dakika İstanbul Malatyasporlu Gökhan takım arkadaşı Burak'ı gördü ve pasını attı Burak da aldığı topu hiç bekletmeden şutunu çekti ve top yine yan direğe çarparak auta çıktı. 76.Dakika İstanbul Malatyasporlu Okan ikinci sarı ve kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı ve sarı kırmızılı takım sahada 9 kişi kalmış oldu. 84.Dakika İstanbul Malatyaspor’da Gökhan takımın ve karşılaşanın skorunu belirleyen üçüncü golü atarak İstanbul Malatyaspor’un sahadan 3-0 galip gelmesi ve üç puanla ayrılmasını sağlamış oldu.
Rakibi Filiz spor 3-0 mağlup eden İstanbul Malatya spor takımı ikini galibiyet alarak puanını 6'ya çıkardı.
 
Stat: Küçükçekmece Kanarya spor
Hakemler: Volkan Karataş, Tolga Odabaşı, Sevgi Koçum.
İstanbul Malatyaspor: Fatih Metin***Tolga***Okan**Veli**Olcay**(51 Burak***)Gökhan***Mehmet**(78 Tarık) Aykut**(38 Mesut**)Ferzan***Fatih Kurulan**Şehmuz**
Filizspor: Okan**Sezi**(74 Selçuk **)Feyzi*Yasin*Özgür**Zeki**Batuhan**Hasan*Cengiz***(70 Serdar*)Berhan*Mesut*(35 İsmail*)
Goller:45 Olcay,65 Ferzan ve 84 Gökhan.
Kırmızı kartlar: Fatih Kurtuldu, Okan-İST Malatya spor, Yasin Filiz spor


 


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


4 yorum:

taraf dedi ki...

admın neden yorumumu yayınlamadn kotu bıse yazmadım macı ızledım ızlenımlerımı yazdım malatya takımı saha ıcınde sureklı bırbırıyle dıdstı durdu hocayı yonetıcıyı dınleyen yok herkes kendı havasında o bı tanede bılaklık takan futbocuları vardı bıleklık sıyası bı bıleklık bunu yapmaması ıcın bu yazıyı yayınlayın lutfen

akd dedi ki...

Bu şekilde yorumları siliyoruz. Sizin yaptığınız ve bizim sildiğimiz yorum bizi mahkeme kapısına taşırdı.

taraf dedi ki...

ne zamandan berı gerceklerı yazmak suc oluyo mahkemelık bı durum yok burda sadece yapılan bı yanlıs var bunun duzelmesını saglamakta sızın elınızde neden bı resım cekıpte koymadınız haberın altına camıanın buyuklugunden cekındıgınız ıcınmı ?

akd dedi ki...

Yazdıklarınız gerçek olabilir. Ben daha bu takımın maçına gittim, çok dikkat etmedim dediğiniz bileklik konusuna. Siz elinizde kanıt olmadan, fotoğraf olmadan insanları bir ... .... sempatizanı ilan ederseniz, o kişi de sizi her şekilde mahkemeye verebilir. Siz bize fotoğraf gönderin, yanlış varsa hep birlikte düzeltelim. Yoksa iftira atmış kabul ediliriz.

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...