Pazartesi, Nisan 15, 2013

İkinci yarıda İFA

İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu'nda İFA Spor Bayrampaşa Tunaspor’u ikinci yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı.
Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadındaki karşılaşmaya İFA Spor taraftarları büyük ilgi gösterirken çok az sayıda Bayrampaşa Tunaspor taraftarı bu önemli maçı izledi.
Ligin 9.Haftasındaki Müsabakaya her iki takımda mutlak galibiyet için sahaya çıktılar. İlk yarı her iki takımda bir birlerinin üzerine fazla gitmeyerek adeta bir birlerini yoklar gibi bir görünüm verdiler ve ilk yarıda gol olmayarak soyunma odasına gittiler.


İkinci yarı İFA Spor müsabakaya hızlı başladı santra ile birlikte rakip kalede gol bulma yoluna giden İFA Spor ataklarını sıkılaştırdı. 49.dakikada Bayrampaşa Tunasporlu Orhan İFA Sporlu Hilmican'a ceza alanın içinde sert müdahalede bulununca karşılaşmanın  Hakemi Emir Yapıcı penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen tecrübeli oyuncu Faruk Avcı kalecinin sağıdan topu ağlara yolladı ve takımını 1-0 öne geçiren golü attı.
56.Dakikada İFA Sporlu Faruk serbest vuruş kullandı çok sert vurduğu topu kaleci Hüseyin topa İki hamle ile kontrol altına alarak gole izin vermedi. 66.Dakikada İFA Sporlu Özkan Ünlü ceza alanı içinde buluştu topla topa çok sert vurdu kaleci Hüseyin'in bakışları arsında top ikinci kez ağlara gitti ve skor 2-0 oldu. 76.dakikada Bayrampaşa Tunasporlu Adem ikinci sarı ve ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve Bayrampaşa Tunaspor sahada on kişi mücadele etmek zorunda kaldı. 84.Dakikada rakibine sert giren Bayrampaşa Tunasporlu Mustafa ikinci sarı ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kırmızı kart görmesinin ardından sahadan çıkmak istemeyen Mustafa arkadaşlarının yardımı ile sahadan çıktı.
İFA spor bu zorlu karşılaşmayı ikinci yarıda sergilediği üstün ve güzel futbolla 2-0 kazanarak üç puanı alırken Bölgesel Amatör Lige çıkma şansını da artırmış oldu.  Karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşayan İFA spor takımı ve taraftarı büyük mutluluk yaşamış oldu.
 
Stat: Bağcılar Belediyesi Mahmutbey
Hakmeler: Emir Yapıcı, Yusuf Bektaş, Hüseyin Güneşli / Kadir Sevim
Bayrampaşa Tunaspor: Hüseyin**Mustafa**Gökhan*(25.dk Sefa*)Nihat**(78.dk Oğulcan*)Orhan**Âdem*Emin**Yaşar**(59.dkHazar*)Bilal**Murat*Ziya KANBUR*
İFA Spor: Lokman**Faruk***Hüseyin***Serkay**Levent**Özkan Ünlü***(88.dk Murat*)Muhammet Ali***Umut**Hilmi can***Âdem***(75 Efkan**)özgür**(62.dk Ekrem**)
Goller: 49.dk Faruk pen.66.dk Özkan Ünlü
Kırmızı Kartlar:  Adem ve Mustafa Bayrampaşa Tuna spor


 


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

8 yorum:

tunalı dedi ki...

takımın iskeletiyle oynarsak sonuç ortada.herkez kendi iradesini kullansa idi tuna bu hale gelmezdi.yapılan transferlerin takıma faydası ortada acaba transfer yaparken kazandıkmı,kaybettikmi seyredipte alınan oyuncular iyiki seyredip alınmış birde seyretmeselerdi ne olurdu yazık emek veripte oynayamayanlara onların futbolculugunu eleştirenlere.. kibir ve üçüncü kişilerin aklıyla bu iş bu kadar yürür .iş artık kendinide eleştirebilmekte ..kalan maçları alalım bu işi bitirelim artık.

ahmet dedi ki...

rumuzu Tunalı olan kalbi TUNASPOR UN başarısızlığı için atan sahte TUNASPORLUsun sen.Sen ve senin gibiler bu takıma beş kuruş faydası olmayan insanlarsınız.Sizlere rağmen bu takım çok değerli başkanı iki tane işinisüper yapan hocası ve yürekli futbolcularıyla bal ligine koşuyor.Sen ve senin gibiler de ayak bağı olmaya devam ediyorsunuz.Bu takım bal ligine çıkarsa senin gibi takımı ters motive edenlere bu ligi armağan edecek merak etme.

emre dedi ki...

bu takım bu sene bal liginde

ŞAMPİYON İFA

adalet dedi ki...

Adaletin bumu dünya;Bir takım var sahada futbol oynamak istiyor, spor yapmaya çaba sarfediyor umutları var geleceklerini programlıyor hayata dair olumlu birer bireyler olma cabası var.Rakip takımdaki gençlerde aynı düşüncelerde muhakkak ama malesef yine bu onurlu mücadeleyi verenler gibi genç olupta,kendi ikballeri uğruna karakter gelişimlerine kara leke sürüp bundan sonraki yaşamlarında adeleti bir tarafa bırakıp onursuzca davranış sergileyen ihanet iceren emir emir değildir,bunu unutup onurlu gençlerin hayallerini yıkmaya tenezzül eden bir dörtlü vardı.ben bunu İFA TUNA macında bir kez daha gördüm.
Benim bu dörtlüye küçük bir öğüdüm olsun bu yorumum bundan inşallah iyi sonuç çıkarırlar.ADALET çok kutsal bir kavramdır çok değerlidir,hele bunu sağlaması gereken bir zat isen çok dikkat etmelisin keza bir gün gelirki seninde ona ihtayacın TUNASPOR dan çok daha fazla olur,ogün bu yorumumu inşallah aklına getirisin kara formaları giymiş dörtlü. SAYGILARIMLA

tunalı dedi ki...

eyer dogruları söylemek sahte tunalıysa ben sizin dediginiz gibiyim .pazartesi gelişen olayları biliyosundur buradan içerisini konuşmaya gerek yok..ben futbolun oyun güzelligine bakarım yenersin yenilirsin bu takım yenerkende yenilirkende tat vermiyor.biz yenilirkende çoşmak isteriz takımla gurur duymak isteriz ..kulüple gurur duyuyoruz ama başarısızlıgıda eleştiririz.

ahmet dedi ki...

tunalı kardeş sıfırdan kurulan bir takım mütevazi rakamlarla ilk senesinde 13 lü gruptan çıkıyor(hem de en zor gruptan)ve İstanbul un en iyi 12 takımı arasına giriyor.Bu grupta da şu an bal ligine çıkmak için avantajlı durumda.10 aydır çalışıyor bu çocuklar sen hiç düşündünmü bu takım için ben geri vitesten başka ne yaptım diye.Örneğin takımın kaç maçına geldin,yüzlerce idman yaptı bu takım hiç idman seyrettinmi.Geldiğin hiç bir maçta takım sahaya çıkarken alkışladın mı?sakatken bile sahaya çıkıp mücadele etmek için hocasına yalvaran futbolcunun o haline şahit oldun mu,takım galip geldiğinde eline 1 kilo baklava alıp idmana gelebildin mi?Ben de amma sorular sordum hani GERÇEK TUNALIYA

adalet dedi ki...

Sözüm ona Tuna lı kardeş;yorumlarını dikkatlice okudum,anladımki siz
Tunaspor u yakinen tanıyorsunuz,belkide takımda oynamışsınız gibi bir hisse kapıldım.Ama şunu unutma kardeş,çoşmak dediğin duygu sevginin olduğu saygının bulunduğu ortamlarda olgunlaşır,siz Tunalılığı içinizde olgunlaştıramamışsınız hatta nefret duygusunu içinizde olgunlaşsın diye bahaneler arıyor bunuda eleştiri maskesi altında burda kusuyorsunuz,üzüldüm sizin adınıza.
Ben Tuna spor u ınternet tv de tanıdım ve hergün gecen günde hayranlığım bir kat daha artıyor.Nedenmi? bir yorum okudum yukarıda orda diyorki bır arkadasımız takımın bu sene sıfırdan kurulduğu ve play of oynuyor ve B.A.L. şansı devam ediyor adil olmak gerekirse bu sporcu kardeşlerimizin övgüye layık oldukları aşikardır hepsini kutluyorum teknik heyetinden futbolcularını veemeği gecen herkesi yürekden Allah için kutluyorum,aksinide söylemek isteyenleride hayretle ve esefle kınıyorum.

tunalı dedi ki...

kusura bakmayın cevap veriyorum ikinizede ama ben sizlerin yapmadıklarınızı yada yapamadıklarınızı yaptım bunuda siz ne yaptınız dediginiz için söylüyorum benim eleştirim dogrular .bizim ülkede eleştirenler hain oluyor .kimse kafasını önüne koyup düşünmüyor ..ben herkezden fazla tunalıyım üzüldügüm için bunları dogru buldugum için eleştiriyorum burada kimseye ne hakaret nede kırıcı olmadım .emek ise burada en çok futbolcularrındır . futbol takım oyunu bu malzemeciden başkanına kadardır .emege kimse saygısızlık etmesin başarısız olanda emek vermiştir gücü budur .biz daha iyilerini isteriz taraftar olarak ..amacım kırmak deyil uyarmaktır .

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...