Salı, Nisan 09, 2013

Haznedarspor Dursun'la lige tutundu

İstanbul U19 1. Ligi 17. Grup'ta son haftaya düşme korkusuyla giren Haznedarspor, sahasında Kuştepesp0r'u 2-1 yenerek kümede kaldı.



Her iki ekip birbirlerine başarılarak diliyerek oyuna başladılar. Oyunda ilk yarı denge hakimdi. Top bir Kuştepe bir Haznedar kalesindeydi. 20. dakikada Haznedar defansı adeta çok büyük hata yaptı ve sağ köşeden Kadir kaleciyi avlayarak meşin yuvarlığı ağlara gönderdi. İlk yarı 1-0 Kuştepespor'un üstünlüğüyle bitti.

 

İkinci yarıda Haznedarspor arkasına taraftar desteğini de alarak baskı kurdu. 61. dakikada Kuştepe defansının yaptığı hata Kırmızı-Siyahlılar'a pahalıya mal oldu. Kaleciye geri pas sonrası hakem çift vuruş kararı verirken, Haznedarspor'da topun başına geçen Dursun Ulutaş sert bir vuruşla skora denge getirdi: 1-1
 

Bu golden sonra Kuştepe'de oyundan kopmalar gözüktü. Haznedar 72. dakikada Dursun Ulutaş ile skoru 2-1 yaparak iyice rahatladı ve maçı bu skorla kazanmasını bildi. Karşılaşma sonrası  Mavi-Beyazlılar büyük bir sevinç yaşadı.

 

Stat: Güngören

Hakemler: Serkan Karaca ****  Ö Tolga Özcan **** Ugur Çorlu ****

Haznedarspor: Hakan **** Vedat *** Muhammed *** Dursun Ulutaş ***** Muhammed Gürbüz *** Mazlum *** Ferhat *** Fatih Şengün *** Mehmet *** Fatih ** Anıl **

Kuştepespor:  Rezan *** Anıl ** Erdem ** Uğur ** Burhan ** Burak ** Serkan ** Y. Emre ** Mustafa ** Ahmet ** Kadir ****

Goller Dursun Ulutaş (61, 72) / Kadir (20)

 

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU

 

Not: Karşılaşmanın saha komiseri olan sayın İbrahim Tuna'ya yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...