Salı, Nisan 09, 2013

Haznedar Çetinkaya siftah yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 12. Grup'ta geçen hafta Yeşilpınarspor'a 1-0 mağlup olan Haznedar Çetinkayaspor bu hafta Altınaslarspor'u aynı skorla mağlup etti.



Bu sezo şampiyonluk hesapları yapan Haznedar Çetinkayaspor, Güngören Stadı'nda, ilk hafta Bağcılar Gençlergücü ile 3-3 berabere kalan Bayrampaşa ekibi Altınaslarspor'u konuk etti. Maçın ilk bölümlerinden ev sahibi takım oyunu kontrol eder gibi göründü. Çetinkayaspor bu yarıda Uğur ve Ferhat'la pozisyonlardan faydalanamazken Altınaslarspor'da Ahmet'in çabaları göze çarptı. İlk yarı 0-0 bitti.

 

Oyunu ikinci yarısına Haznedar Çetinkaya çok etkili başladı ve 48. dakikada Uğur'un attığı golle 1-0 öne geçti. İlerleyen bölümde de atak oynayan Kırmızı-Siyahlılar Altınaslar savunması ve kaleci Emrah'ı geçemedi. Mücadele 1-0 sona erdi.

 

Stat: Güngören

Hakemler: Barış Esa ***  Ö.Tolga özcan *** Ugur Çorlu ***

Haznedar Çetinkayaspor:  Anıl **** Telat *** İsa *** Hüseyin Deregöz *** Kaan *** Hüseyin *** Abdurrahim *** Şahin *** Uğur ****  Ferhat *** Bilal ***

Bayrampaşa Altınaslarspor:  Emrah *** Tayfun *** Yasin ** Kemal *** Celalettin ** Taner ** Furkan ** Şafak ** Ahmet *** Turgay ** Cesim **

Goller: Uğur (48)

 

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU

Not: Karşılaşmanın saha komiseri olan sayın İbrahim Tuna'ya yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...