Pazartesi, Nisan 15, 2013

Halkalıspor ligden ihraç edildi

İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup'ta Halkalıspor, sahte lisansla oyuncu oynattığı gerekçesiyle ligden ihraç edildi.



Halkalı Etap Stadı'nda oynanan ve 1-1 sona eren maçta Halkalıspor isim listesinde yazılı E.G. yerine E. K.'nin oynadığının iddia edilmesi üzerine TFF İstanbul İl Temsilciliği futbolcuyu savunma yapmak için çağırmıştı. TFF'den yapılan açıklamada ne kulübün ne de futbolcunun savunmaya gelmediği belirtildi.


Bunun üzerine 2012-2013 Futbol Sezonu Amatör Futbol Uygulama Kitabı’nın 20.sayfa hükümlerine göre kulübün kimlik kontrolü yaptırmaktan çekindiği göz önüne alınarak FMT’nin 22/g maddesi ile futbolcunun kendine ait olmayan lisansı kullanması sebebiyle Halkalıspor, Filizspor maçında 3-0 hükmen yenik sayılırken, yine Uygulama Kitabı hükümlerine göre Yeşil-Beyazlı kulüp ligden ihraç edildi. Karar TFF İstanbul sitesinde yayınlandı.


Halkalıspor ilk 3 maçta 4 puan toplamıştı.


HABER: EFKAN BUCAK

10 yorum:

çeşmeli dedi ki...

halkalısporu savunanlar buyrun konusun şimdi adalet yerını buldu hanı sucsuzdunuz

Hasan Hoca dedi ki...

birtek halkalımı ne takımlar oynatıyor kontrol edilmiyorda bilinmiyor sahalarda keşke bunlar yaşanmasa

pınradoğanspor dedi ki...

birde bu takım aynı semtin takımına karşı oynatıyor vallahi pes...

Mustafa dedi ki...

Fedarasyon bu takimi sahte lisansli oyuncu oynattigi için ligten ihraç etimis iyi çookkk güzel dohru yapmis dohru yapmis.simdi soruyorum bu federasyona geçen sezon halkaki tastepe tüm sezon boyunca baska hocanin lisansiyla cikti maclara buda respit edildi hani ceza nerede bu takim birde odüllendirildi .

ÇEŞMELİ FUTBOLCU dedi ki...

Ben ortalama 20 25 yıl futbol oynadım, geçmişte ve şuan bunu yapan tek takım halkalı mı ben en az 2 sene kaçak oynatıldım ve diğer takımlarda amatörde bunu hiç yapmadım diyecek takım sayısı bir elin parmaklarını geçmez demekki burda bir takıma mal etmek yanlış bunu temel den a takımı b takımı seçmeden her takıma adil bir şekilde yapmak yoksa federasyonun bu kararı kendi eksikliği, acizliğidir ki o takımda yetişecek belki türk futboluna faydalı olacak gençlere verilmiş bir cezadır doğrusu bu

futbolcu dedi ki...

çeşmeli arkadaş desene 2 sene kaçak oynayarak milletin emeğine göz koydun birde bunu utanmadan yazıyorsun keşke adını soyadınıda yazsanda görseydik ınsanlar sahada okadar ter dokuyor emek harcıyor sen gidicen kaçak oyuncu oynatıcan hakkınıda aramıcan boyle bır dünya yok ist.malatya araphan ayazağa filizspor bu takımların yöneticileri takımları için ceplerinden para çıkartıp transfer yapıyor para harcıyor sense işin kurnazlığına kaçıyor bir oyuncu değil ıkı oyuncu birden kaçak oynatıyorsun itiraz edincede kavga çıkarıyorsun evet belki birtek halkalı yapmıyor bır tek o yapmıyor diyede gözmu yumulsun hak aranmasın mı sen git itirazda bulun delilleri ver eğer federasyon ayırım yaparsa işte ozaman gel burada yorum at haksızlığı dile getir keşke sende yakalansaydında aklın başına gelseydi bakalım bir daha hangi amatör kulüpte top oynayabilirdin.

VEYSEL SONER dedi ki...

Ben manisa askf ye güneşli belediye spor başkanıyım. Bizde aynı şekilde sahte oyuncu olayını karakurt spor maçında delillendirdik. Manisa askf ye müraatımızı yaptık. Sonuç sadece rakip takım maçta 3-0 hükmen yenik sayıldı. Acaba müsabaka talimatı her ile göre değişiyormu. Aynı olay istanbulda ligden ihraç, manisada hükmen mağlubiyet. acaba hangisi doğru. Bu arada filiz sporu sporu tebrik ediyorum bu olayın arkasını bırakmadığı için filiz spora başarılar.

ÇEŞMELİ FUTBOLCU dedi ki...

futbolcu arkadaş yazdığıma dikkat edersen oynatıldım dedim ben bunu kendi isteğimle değil oynadığım kulübün yöneticilerinin işgüzarlığı ile yapıldı geçmiş zaman yaşım belki 14 15 di benim anlatmak istediğim burda olağan bişeyi sanki sadece bir kulüb yapmış gibi diğerleri sütten çıkmış akkaşık misali davranması eğri oturup doğru konuşmak gerek ve bu konuları her amatör spor sever ile heryerde kimliğimi de koyarak herkesle tartışabilirim kimse burdan çok bilmişlik yapmasın zaten doğru olduğunu savunmuyorum doğru heryerde doğrudur ama herkes aynı kefe de olursa.

Selami dedi ki...

Sayın başkanım kurallar her bölgede aynıdır, ama istanbulda yapılan kulisler karar merci oluyor malesef, tanıdığın olsaydı seninde federasyonda rakip takım ihrac edilebilirdi. Boyle bir tanidigin olmadigi icin kurallar islemis kitaba gore karar verilmis. Ulkemizdeki sistem ne yazikki boyle isliyor.

futbolcu dedi ki...

selami kelin merhemi olsa kendi kafasına sürer filizsporun ne federasyonda tanıdığı var ne de kulis yapacak gücü o senin dediğin daha üst liglerde geçerli olabilir belki filizspor sesini çıkarmasa o oyuncu bütün sezon kaçak oynayacaktı burada takımların avukatlığına yaparken önce bir araştır oku.

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...