Pazartesi, Nisan 15, 2013

Güzelhisarspor galibiyetle başladı

İstanbul U19 2. Lig 5. Grup'ta ilk hafta maçında  Güzelhisarspor, Namık Sevik Stadı'nda konuk ettiği Şafak 76'yı 4-1 mağlup ederek lige 3 puanla 'merhaba' dedi.



U16 ağırlıklı bir kadrosu bulunan ev sahibi ekip oynadığı futbolla göz doldurdu.


Mücadelede gol perdesini açan ev sahibi ekipten Erkan oldu. Güzelhisar, Erkan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Mavi-Beyazlılar Mertcan'ın frikik golü farkı 2'ye çıkarttı. Fatih temsilcisi taç çizgisi yakınından kaptan Burak'ın sağ ayağının dışıyla kullandığı frikik golü ile skoru 3-0'a taşıdı.


Daha sonra Golcü oyuncu Mertcan kendisinin ikinci takımının 4. golüne imza attı. Bağcılar temsilcisi Şafak 76 takımının kazandığı penaltıyı Mehti gole çevirdi: 4-1.


Şafak 76 10 kişi
Mücadelenin son dakikalarında Güzelhisar ceza sahası içinde yerde kalan Mehti, penaltı itirazında ısrarını sürdürünce yardımcı hakemin uyarısı ile mücadelenin hakemi tarafından oyun dışına gönderildi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ev sahibi ekip mücadeleden 4-1'lik skorla galip ayrıldı.


Yardımlarından dolayı hakem triosu ve saha komiserimiz Sayın Necati Ateş'e teşekkür ederiz.


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

2 yorum:

şafak 76 dedi ki...

Göstermiş oldukları konukseverlikten dolayı Güzelhisar Spor Kulubü'ne teşekkür eder,galibiyetlerinden dolayı tebrik ederiz.
Şafak 76.

CANER dedi ki...

GÜZELHİSAR SPOR OYUNCULARINA VE TEKNIK HEYETINE SONSUZ TESEKKURLERIMI VE MINNETIMI SUNUYORUM GOSTERMIS OLDUKLARI MİSAFİR PERVERLİKLERİ OLSUN , SAHA İCİNDEKİ OYUNCULARININ MUTAVIZILIGI OLSUN HERSEY YERLİ YERİNDEYDİ İLK YARIYA BASKILI BASLAYAN SAFAK76 SPOR İKİNCİ YARI MAGLUBIYETE ENGEL OLAMADI GÜZELHİSAR TARAFTARININ YAPMIS OLDUGU SAFAK76 SPORA YONELIK KUFURLU TEZAHURATLARI NE KADAR KOTU BIR GORUNTU VERSEDE HERSEY COK GUZELDİ HER İKİ TAKIMADA BASARILAR , ÖNÜNÜZ ACIK OLSUN GENÇLER

BAĞCILARR

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...