Perşembe, Nisan 11, 2013

Güngörenspor yolu yarıladı

Güngörenspor, Türkiye U17 Şampiyonası ikinci turunda, Kütahya grubundaki ilk maçında Eskişehir Sağlıkspor'u 1-0 mağlup etti ve final yolunda büyük avantaj elde etti.



Maça kaptan Sergen ve Burak'tan yoksun çıkan Güngörenspor ilk dakikalarda tutuktu. Sağlıkspor ayağa pas yapmaya çalışsa da onlar da çok etkili olamadı. İlk yarı golsüz bitti. İkinci yarıda Güngörenspor topu yere indirerek tehlikeli olmaya başladı. 55. dakikada defanstan Hakan'ın sağ kenara attığı topu Enes Bağış çok güzel ortaladı ancak Fuat topu boş kaleye gönderdi: 1-0


Oyunda üstünlüğü sağlayan İstanbul temsilcisinde Serdar Bali 65. dakikada 30 metreden sert vurdu, top kalenin dibinden auta gitti. 78. dakikada Hakan'ın eline çarpan top sonrası hakem Sağlıkspor lehine endirekt şut vardı. Atışta kaleci Eyüp topu kornere çeldi. Maç da 1-0 sona erdi.


Bu grupta MKE Kırıkkalespor maddi nedenlerden dolayı çekildiği için Güngörenspor ve Eskişehir Sağlıkspor cumartesi günü yeniden karşılaşacak. İstanbul ekibine grup finaline yükselmek için beraberlik dahi tur için yetecek.


Yerel Futbol Sitesi


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...