Pazar, Nisan 14, 2013

Güngören'de Kütahya ASKF'ye büyük öfke

Türkiye U17 Şampiyonası'nda Güngörenspor finalde çok üstün oynamasına karşın Kocaeli 1937 Seka'ya 1-0 yenilirken İstanbul temsilcisinde Kütahya ASKF'ye büyük tepki var.



'Final stadı bize sorulacaktı'
Güngörenspor 2. Başkanı Bülent Parlakkılıç sitemize yaptığı açıklamada, "Turnuva öncesi teknik toplantıda Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz, final maçının oynatılacağı stadın, final oynayacak takımlara sorulacağını sözünü vermiş buna oradaki tüm kulüpler de şahit olmuştur. Bilindiği gibi Güngörenspor Kulübü olarak Eskişehir Sağlıkspor'u iki maçta da yenerek finale çıktık. Ancak Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz bize herhangi şey danışmadığı gibi maçı çim olan Kütahya Dumlupınar Stadı'nda oynattı. Bu maç resmen Kocaeli takımına verildi. Bizim takımımız turnuva takımı, tüm maçlarını suni çimde oynadı, turnuvada finale kadar tüm maçlar suni çimde oynatıldı da niye finalde çime verildi?" dedi.


'Sözünün eri değilmiş'
Murat Cengiz'in final maçına gelmediği gibi telefonlarına da çıkmadığını belirten Bülent Parlakkılıç, "Bu yaptığıyla Murat Cengiz Kütahya ASKF başkanlığı makamına yakışmadığını, sözünün eri biri olmadığını gösterdi. Madem böyle bir şey yapacaktı bize baştan söylemeliydi. Şampiyonluk Güngörenspor'un elinden alınmıştır. Ben yine de tüm futbolcularımıza teşekkür ediyor, alınlarından öpüyorum. Kocaeli Seka takımına karşı çok üstün oynadık. Çim sahaya alışık olmayan futbolcularımız oyunu domine etti ancak bir duran toptan talihsiz bir gol yedik. Eğer suni çimde oynasaydık çok rahat kazanırdık" diye konuştu.


'Kütahya defteri kapandı'
Şimdiye kadar Türkiye şampiyonalarında hep Kütahya'yı istediklerini belirten Parlakkılıç, "Bundan sonra kesinlikle Kütahya'ya gitmeyeceğiz. Bizim için Kütahya defteri kapandı" ifadelerini kullandı. Murat Cengiz'in İstanbul düşmanlığı yaptığını savunan Parlakkılıç, İkitellispor'un da Kütahya'da mağdur edildiğini söyledi.


HABER: EFKAN BUCAK

5 yorum:

gülendağ esen dedi ki...

tamamen katılıyorum geçen yılda beşyüzevlerle gittiğim kütahyada o adı geçen şahıs istanbul düşmanlığını bizede yapmıştır ayrıca poliside arkasına alarak bize rejon kesmiştir kütahyaya giden istanbul takımları çok güçlü olmalı yoksa harcıyorlar.

Ahmet dedi ki...

sayın başkan böyle bir bahane ile finali kaybetmenize kılıf uydurma çabanızı bir spor sever olarak çok yadırgadım ben ordaki tüm maçları izledim rakibinizde o maça kadarki tüm maçlarını sentetik sahada oynamıştı ve turnuvanın en iyi oynayan takımıydı sizle oynadığı maçtada en ufak bir şaibeli pozisyon olmadı bu maçı kaybetmenize istanbul düşmanlığına bağlamanız abesle iştigaldir ayrıca yukarıda yorum yapan gülendağ esen e gelince beşyüzevler 3. lige kütahyada çıkmıştı yaptığınız çok ayıp sizin tezinize göre ne olursa olsun istanbul takımları mutlaka kazanması lazım gerçekten spor adamı olduğunuz konusunda endişelerim var ne yazıkki

ali dedi ki...

BEN BURDAN BULENT HOCAYA KATILIYORUM KİMSE MASAL OKUMASIN BEN İKİTELLİSPORUN HOCASI ALİ AYYILDIZ GEÇEN SENE YARI FİNAL U 14 MAÇINDA DERİNCE BLD MAÇI BUSENE BAŞAKŞEHİR OYAK RENO MAÇI GENE BU SENE İKİTELLİ OYAK RENO MAÇI CD LER BENDE O YORUM YAZAN ARKADAŞA SESLENİYORUM AHMETBEYE İSTERSE CD LERİN GONDERİRİM ONA BOŞ KONUŞMASIN İST6ANBUL DUŞMANLIGI VAR KUTAHYADA ASKF DEN YETKİLİ BİR KİŞİNİN İFADESİNİ AYNEN AKTARIYORUM BUNLAR PİSLİK HEP SORUN ÇIKARIYORLAR DEDİ SONRA TRİBUN KARIŞTI İST5ERLERSE ASKF BAŞKANI OLMAK UZERE EMNİYETEDE SORA BİLİRLER ÇUNKU İST TAKIMLARI KİMSEYE HAKKINI YEDİRMEZ HAKKINI ARAR BUDA ASKF NİN İŞİNE GELMİYOR ONLARA SES ÇIKARMIYCAK TAKIM LAZIM BENİM YETİM ÇOÇUKLARIMIN HAKKINI YİYENİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM BİZ MASA BAŞINDA MAÇ KAZANAN TAKIM DEYILİZ

efkan gündüz dedi ki...

Güngören Spor Kulübü Yöneticisi Efkan GÜNDÜZ
Ahmet (ya da ahmet adı arkasına saklanmış şahıs) final maçını seyrettiğini maçta herhangi bir şaibe olmadığını yazıyorsun. Maçta şaibe var diyen yok. Güngören Spor bir gün önce Eskişehir Sağlık Spor ile oynadığı maçı seyrettin mi bilmiyorum turnuvanın en mükemmel futbolunu futbolseverlere izlettiren Güngören Spor idi. Ama senin gözünde at gözlüğü olduğundan tek taraflı baktığından Kocaeli takımı sana turnuvanın en iyi takımı olarak görünebilir çünkü sen büyük bir ihtimal ile ya Kütahya ASKF ile ilişkileri olan birisisin ya da Kocaeli takım taraftarı ya da kocaeli takımı futbolcu babalarından birisin. Buradaki isyan sadece Kutahya ASKF Başkanının toplantıda konuşulan sözünün aarkasında durmaması Kocaeli takımının tarafında yer alarak final maçını çim sahada oynatmasına idi. Kocaeli takımı daha önce katıldığı turnuvalarda çim sahalarda birçok müsabaka yapmış bir ekip Güngören Spor 'um ise bu güne kadar hiç çim saha tecrübesi olmayan bir takım. Ahmet şapkanı önüne koy ve adam gibi düşün. Kütahya ASKF Başkanı Murat CENGİZ isimli şahsı kınıyorum.
Kocaeli Seka Spor 'a da türkiye finallerinde başarılar diliyorum.

yılmaz aydın dedi ki...

Ahmet Efendi
Sen Bülent PARLAKKILIÇ 'ın spor adamlığı konusunda endişelerin var Bülentin emekleri tartışılmaz spor konusunda

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...