Pazartesi, Nisan 15, 2013

Gökspor eli boş döndü

Düzce 2. Amatör lig A Grubu'nda sezona şampiyonluk parolası ile giren Akçakoca temsilcisi Gökspor, Gölyaka temsilcisi Hacıyakupspor deplasmanından eli boş döndü: 3-2



Gölyaka ilçe Stadı'nda günün ikinci maçında Akçakoca Gökspor ile Gölyaka Hacıyakup takımları karşı karşıya geldi. Maça ilgi büyüktü. Mücadele yağmur altında oynandı. Gölyaka İlçe Stadı futbola elverişli değildi. Oyuncu, hakem soyunma odaları çok kötü görünümdeydi.


Maçın başında ani bir atakta 3. dakikada Gökspor Erol’un golüyle 1-0 öne geçti. İlk devre sonlarına doğru Gökspor oyundan düştü ve Hacıyakup orta saha üstünlüğünü eli geçirdi. 33'te Hasan düzgün bir vuruşla beraberliği yakaladı ve devre böyle kapandı.


Son anlar heyecan fırtınası
İkinci yarıya oyuna iyi başlayan Hacıyakupspor 60. dakikada Uğur ile öne geçti: 2-1.Maç böyle biteceği sanılırken Gökspor sol taraftan faul atışı kullandı ve kaleye giden topu takip eden Yener 89'da takımını beraberliğe taşıdı. Hacıyakupspor santrayı yaptı ve oyuna yeni giren Gültekin Hasan’a güzel bir pas çıkardı. Hasan da aşırtma bir vuruşla 90. dakikada takımının galibiyet golünü atınca ev sahibi ekip maçı 3-2 kazandı.


Bu skorla Hacıyakup üst üste ikinci galibiyetini aldı ve puanını 6'ya çıkardı. Hacıyakup haftaya Karaçalıspor ile oynayacak. Gökspor ikinci maçında mağlup oldu ve 3 puanda kaldı. Gök Mavililer haftaya yine deplasmanda Karaca Çobanspor ile oynayacaktır.


STAT: Gölyaka ilçe
HAKEMLER: Murat Badur, Fatih Çiçek, Harun Görgün
HACIYAKUPSPOR: Okan, Can Hasan (30.dak.Muhammed), Soner, Anıl, Hakan, Ali Duran, Uğur, İlker (85.dak. Gültekin), Erdal, Hasan, Onur (82.dak .Ahmet), Şaban
GÖKSPOR: Emre Kayıkçı (72.dak.Utku), Atakan, Arif, Onur (46.dak.Ogün), Emre Kocaman, Mert, Yener, Osman, İlker, Erol, Muhammed ( 77 dak.Hüseyin)
SARI KART: Onur 84 .dak.Uğur 88.dak.İlker 89.dak. (Hacıyakup) Emre 75.dak.(Gökspor)
KIRMIZI KART: Ogün 77 (Gökspor)
GOLLER: Hasan (33, 90), Uğur (60) / Erol (3), Yener (89)



HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...