Pazartesi, Nisan 08, 2013

Fenergücüspor turnuvayı 6.olarak tamamladı

U12 Yaş altı futbol takımıyla 4.Vodafone Evrenseki Cup Turnuvasında mücadele eden Fenergücüsüpor, turnuvayı 6.sırada noktaladı.

4.Vodafone Evrenseki Cup Turnuvasında 24 takım mücadele etti. Turnuva 4 grupta oynandı.Her grubun ilk 4 takımı 1. tura çıkmayı hak kazandılar. Fenergücü  grubta oynadığı 5 maçı da kazanarak grup lideri olarak bir üst tura çıktı. 1.turda kıyasıya mücadeleler oldu. Sarıyer B takımı ile karşılaşan Fenergücüspor sahadan 1- 0 galip ayrıldı ve çeyrek finalde Antalyaspor ile oynamaya hak kazandı. Aynı gün Antalyaspor ile karşılaşan Fenergücü sahadan 1-0  mağlup ayrıldı ve turnuvayı 6.olarak noktaladı.

Fenergücüspor Teknik Direktörü Kenan Kasın Taştan yaptığı açıklamada, ''Hem Avrupadan hem de Türkiye’den birçok takımın katılım gösterdiği turnuvaya katılmanın bile büyü bir başarı olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca beş günde 13 maç ile turnuvayı tamamladık. 24 takımın içerisinde 6.lık ise ayrı bir başarı. Kulübümüz için bu bir devrim niteliğinde oldu. Buraya katılırken bir çok hedef belirlemiştik 2001 doğumlu oyuncularımız için hem büyük bir tecrübe oldu hem de ekip olma gibi önemli eksikliklerimizi tamamlamış olduk. Şunu belirtmek istiyorum turnuvada her gün 2 yada 3 maç oynadık. Hiç bir aksaklık ve zaman kaybı yaşanmadı. Büyük bir organizasyona katılmanın mutluğunu yaşıyoruz. Esenler ilçemizi ve  İstanbul’u en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum'' dedi.


YEREL FUTBOL SİTESİ


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


 

1 yorum:

taraftar. dedi ki...

tebrıkler fenergücü.. aynı turnuvayı damlaspor 4. tamamladı onlarıda tebrık ederız

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...