Cumartesi, Nisan 13, 2013

En gözde Topçu

Uzmanların "Kadın futbolunun Sergen Yalçın'ı" sözleriyle geleceğin yıldızı olarak gördüğü Kdz. Ereğlispor'un klas yeteneği Ebru Topçu, Kadınlar 1. Futbol Ligi'nde gol kraliçeliğine doğru koşuyor.


2006 yılında Kdz. Ereğlispor'da futbola başlayan Ebru Topçu, geçen 7 yıllık süre içinde büyük bir aşama kaydetti. 2 kez U15, 11 kez U17, 14 kez U19 olmak üzere kariyerinde 27 kez Ay-Yıldızlı formayı sırtına geçiren Ebru, bu maçlarda ağları tam 26 kez salladı. Ebru, Milli takımlardaki başarısını ve golcülüğünü eflatun-beyazlı formayla Kadınlar 1. Ligi'nde de sürdürüyor. Ligde bugüne kadar 86 maça çıkan Ereğli'nin kaptanı, bu maçlarda 67 gol kaydederek klasını ortaya koydu.

Ebru Topçu, golcülüğünü bu sezon da konuşturuyor. Ligde, 16'ncı haftaya 34 puanla 3'üncü sırada geçen Kdz. Ereğlispor'un başarısında büyük bir payı olan Ebru, takımın attığı 34 golün 19'uzuna imzasını koydu. Yıldız oyuncu, son olarak 3-2 kazanılan Ataşehir Belediyespor maçında 2 gol birden attı. Otoriteler, haftanın golünü de Ebru'nun Ataşehir'e attığı golü seçti. Gol kraliçeliği sıralamasında ikinci sırada yer alan Ebru, Çamlıca-spor ve Derince Belediyespor'la oynanacak son 2 maçta da atabildiği kadar gol atıp, sezonu gol kraliçesi olarak tamamlamayı hedefliyor. Ebru Topçu, "Sezonu gol kraliçesi olarak bitirmek beni çok mutlu eder. Attığım 19 golde büyük emekleri bulunan takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

KAYNAK : Gazetespor , Hüseyin EKİNCİ

Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...