Pazartesi, Nisan 15, 2013

Düzcespor namağlup şampiyon

Düzce Süper Amatör Lig'de son hafta mücadelesinde Düzcespor son maçında Kaynaşlı Belediyespor'u 2-0 yenerek namağlup şampiyon oldu. Takım, BAL'a çıkmak için Akçakocaspor'la baraj maçı oynayacak.



Bölgesel amatör ligden baraj maçıyla Düzce süper amatör kümesine düşen Düzcespor hemen toparlandı ve büyük başarı göstererek bir sezon sonrasında namağlup şampiyon olarak bölgesel lig baraj maçı oynamak için gün saymaya başladı. Kırmızı-Lacivertliler Kaynaşlı Şehir Stadı'nda oynadığı son maçtan sonra şampiyonluk kupasını törenle ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık’ın elinden aldı. Düzcesporlu taraftarların büyük sevinç yaşadıkları kupa töreninde sporcular, idareciler ve taraftarlar şampiyonluk sevincini paylaştılar.


Amaç BAL'a çıkmak
Düzcespor Antrenörü Erol Köseer konuşmasında “Bu yıl kurulan kadro Düzcespor için bir milat olacak. Bu yıl lige gelirken bizim için çok da zor olmadı ama bazı maçlarımızda sıkıntılı oldu, gereken cevabı sahada verdik. Biz Play-off maçını bekliyoruz. Bu sevinci Düzce’ye yaşatacağız”dedi. Köseer, Düzcelilerin takıma sahip çıkmasını istedi ve "26 maç yaptık, sezona başlarken hedefimiz bu maçlar değildi. Takımı BAL'a çıkartacak karakterde ki sporculara sahibiz. Başarı kolay gelmiyor, 26. maçımızı oynadık ve şampiyonlukla bitirdik. Biz emin adımlarla gidiyoruz, arkadaşlarımıza güveniyorum. Biz yine mücadelemizi yapacağız, bu takımı en iyi yerlere taşımak için terimizi son damlasına kadar dökeceğiz” ifadelerini kullandı.


Stat: Kaynaşlı
Hakemler: Olcay Parlak, Nihat Hartlı, Cihan Aydın
Kaynaşlı Belediyespor: Ahmet, Soner, Volkan, Semih, Mustafa, Oğuz, Rıdvan ( dk70 Tayfun) Osman, Efekan, Erol Semih
Düzcespor: Ebubekir, Duran, Emre, Ahmet Aksöz, Şenol, Hakan, Murat Deniz ( dk.89 Canberk) Mustafa, Eren, Celal (dk.65 Murat Özcan) Abdullah (dk.56 Göksel)
Goller: dk.43 Murat Deniz, dk. 90 Mustafa Kendi kalesine


HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...