Salı, Nisan 16, 2013

Demir: Şampiyonluğa inancımız tam

Bölgesel Lig 6. Grup’ta mücadele veren Zonguldakspor, hafta sonu oynanan ve 1-0 yenilgi ile sonuçlanan Gerede maçı sonrası camiaya seslenerek Şampiyonluğa inançlarını dile getirdi.


Ligin son haftasında Adliyespor ile oynayacakları maçı  kazanarak hedeflerine ulaşacaklarını söyleyen M. Salih Demir, bu konuda Teknik Heyet’e ve futbolcularına güvendiklerini söyledi. Demir pazar günü oynayacakları Adliye maçında tüm taraftarlarından destek beklediklerini sözlerine ekledi. Deplasmanlı Bölgesel Lig 6. Grup’ta son haftaya Adliye’nin 1 puan önünde lider giren Zonguldakspor Kulüp Başkanı  M. Salih Demir, 1-0 yenilgi ile sonuçlanan Gerede maçı sonrasında  taraftarlardan karamsarlığa kapılmamalarını istedi. Son haftada kendi sahalarında Adliye ile oynayacakları maç sonrası şampiyonluğa ulaşacaklarını belirten Demir, Teknik Heyet ve futbolcu grubuna güvendiklerini ifade etti.

Demir, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bildiğiniz gibi  hafta sonunda Gerede  ile oynadığımız maçta rakibimiz karşısında şanssız bir yenilgi aldık. Eğer maçı kazanmış olsaydık şampiyonluk turunu bir hafta önceden atmış olacaktık. Ancak olmadı. İş son maça kaldı. Biz Yönetim Kurulu olarak bu Teknik Heyet’e ve futbolcu kadromuza güveniyoruz. Son hafta Adliye ile oynayacağımız maçta futbolcularımız gerekeni yapacaklar ve Zonguldakspor şampiyon olacaktır. Ben son maçta tüm taraftarlarımızın Adliye maçına gelip takımı 90 dakika centilmence desteklemelerini bekliyorum. Şimdi birlik beraberlik zamanıdır. İlçe ve belde belediye başkanlarımızdan hafta sonu oynanacak Adliye maçı için otobüs kaldırmalarını ve o yörelerin insanlarının maça  gelmelerini sağlamalarını bekliyoruz. Buradan bir kez daha taraftarlarımıza sesleniyorum. Teknik ekibimiz ve  futbolcularımıza inancımız tam. Pazar günü gerekeni yapacaklardır. Tüm taraftarlarımızdan takımı centilmence desteklemelerini bekliyoruz.”

KAYNAK: www.demirmedya.net

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...